Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Hardinxveld

Begrafenis Hardinxveld regelen met Uitvaartzorg De Groot

Begrafenis HardinxveldHet overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg De Groot begrijpen dat het moeilijk is om belangrijke beslissingen te nemen op dit moment. Daarom staan zij klaar om u hierbij te helpen. Ze gaan deskundig, geduldig en zorgzaam te werken en nemen ruim de tijd om de luisteren naar uw wensen. Wij zorgen ervoor dat de begrafenis in Hardinxveld gepland wordt hoe u het voor ogen heeft. Daarvoor zijn vele mogelijkheden.

Het doel van Uitvaartzorg De Groot is om u volledig te ontzorgen. Dat betekent dat wij alles voor u kunnen regelen. Denk aan de locatie, bloemen, rouwvervoer en meer. Bij ons kunt u de begrafenis in Hardinxveld en dergelijke ook livestreamen voor diegenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Daarnaast kan de livestream opgeslagen worden op video, zodat deze later bekeken kan worden. Bij Uitvaartzorg De Groot houden wij altijd een oog op de ontwikkelingen en passen wij ons hierop aan. 

Kleinschalig en huiselijk 

Onze uitvaartverzorgers geloven in persoonlijke begeleiding. Door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen, neemt onze dienstverlening toe in kwaliteit. Bij Uitvaartzorg De Groot hebben we meerdere locaties tot onze beschikking, met als hoofdlocatie Gorinchem. Zo hebben wij ook een locatie voor een begrafenis in de omgeving van Hardinxveld. Al deze locaties bevatten uiteraard alle faciliteiten die u nodig heeft voor een begrafenis. U kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie. Dit kunnen wij ook voor u regelen. 

Wij zijn een kleinschalige en huiselijke onderneming. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan in deze moeilijke periode. Samen met u kunnen we alle mogelijkheden bespreken en zullen we luisteren naar uw wensen. Het belangrijkste is dat de begrafenis voldoet aan uw wensen en die van uw dierbare. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen met de begrafenis in Hardinxveld.