Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Raamsdonksveer

Uitvaart Raamsdonksveer laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Uitvaart RaamsdonksveerZoekt u hulp bij uitvaart in Raamsdonksveer? Wij staan voor u klaar. Uw laatste wens in vertrouwde handen. Dat is waar Uitvaartzorg De Groot uit Gorinchem voor staat. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moet er van alles geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en is ons doel om u volledig te ontzorgen. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem, zijn kleinschalig en huiselijk en stellen ons persoonlijk en betrokken op. 

Bij Uitvaartzorg De Groot geloven wij dat door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen, de zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is namelijk de beste manier om vertrouwen tussen u en de uitvaartverzorgers op te bouwen. U spreekt uw vertrouwen aan ons uit wanneer u voor ons kiest. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen nooit wordt beschadigd. Wij houden ook altijd de ontwikkelingen in de gaten en passen ons aan waar nodig voor een passende uitvaart in omgeving Raamsdonksveer. 

Deskundigheid, geduld en zorgzaamheid 

Uitvaartzorg De Groot biedt u veel mogelijkheden. We hebben onze eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Zij zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. U krijgt altijd een van de uitvaartverzorgers als vast aanspreekpunt toegewezen. Dit zorgt ervoor dat we duidelijk kunnen communiceren over uw wensen. Ook beschikken we over ons eigen rouwvervoer, beschikken we over meerdere locaties en bieden we u de mogelijkheid om uw eigen externe locatie te kiezen.

Vaak begint de verwerking van een overlijden pas na de uitvaart in Raamsdonksveer, daarom bieden we ook nazorg. Ook in deze periode kunnen onze medewerkers u begeleiden bij zaken die nog geregeld moeten worden. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er tijdens de begrafenis of crematie in Raamsdonksveer een livestream is, zodat iedereen die niet aanwezig kan zijn toch de uitvaart kan volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. 

Begrafenis in omgeving Raamsdonksveer

Voor een begrafenis in Raamsdonksveer biedt De Groot verschillende mogelijkheden, waaronder begraven op een begraafplaats of op een natuurbegraafplaats. De Groot heeft contacten met verschillende begraafplaatsen en kan hierdoor de gewenste locatie voor de begrafenis regelen. Naast de begrafenis zelf kan De Groot ook ondersteunen bij het uitzoeken van een grafsteen en het regelen van eventuele vergunningen. De Groot hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid en zal er alles aan doen om de begrafenis in Raamsdonksveer zo goed mogelijk te laten verlopen.

Crematie in omgeving Raamsdonksveer

Voor een crematie in Raamsdonksveer biedt De Groot ook verschillende mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een crematieplechtigheid in het crematorium of op een andere locatie in de buurt van Raamsdonksveer. De Groot kan ook ondersteunen bij het uitzoeken van een urn en het regelen van de asbestemming. Naast de praktische zaken zal De Groot ook ondersteunen bij het invullen van de ceremonie en het maken van keuzes op het gebied van muziek, bloemen en eventuele sprekers. De Groot staat bekend om haar persoonlijke benadering en zal er alles aan doen om de nabestaanden te ontzorgen tijdens deze moeilijke periode.

.