Uitvaart Meerkerk

Bel ons en we helpen u meteen.

Een respectvolle uitvaart in Meerkerk

Bij Uitvaartzorg De Groot begrijpen we dat het verlies van een dierbare een moeilijke en emotionele tijd is. Wij willen u daarom graag ondersteunen bij het regelen van een respectvolle uitvaart in Meerkerk. Met onze professionele en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u zich gesteund voelt tijdens deze zware periode. In deze tekst willen we u graag laten kennismaken met onze diensten en aanpak, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Persoonlijk contact

Bij Uitvaartzorg De Groot hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We begrijpen dat iedere uitvaart uniek is en dat uw wensen en die van uw dierbare centraal staan. Daarom luisteren we aandachtig naar uw verhaal en bespreken we samen de mogelijkheden. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis of een crematie, wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren.

Professionele begeleiding

Onze professionele uitvaartbegeleiders staan u bij gedurende het hele proces. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot na de uitvaart, zijn wij er om u te ondersteunen. We helpen u bij het regelen van alle praktische zaken, zoals het opstellen van de rouwkaarten, het reserveren van de locatie en het verzorgen van het vervoer. Onze begeleiders hebben ruime ervaring en zullen u op een respectvolle manier adviseren en begeleiden.

Een sfeervolle locatie

Het kiezen van de juiste locatie voor de uitvaart is een belangrijke beslissing. In Meerkerk en omgeving hebben we verschillende sfeervolle locaties waar u uit kunt kiezen. Of u nu een intieme plechtigheid wenst in een kleine aula of juist een grotere ruimte nodig heeft voor een uitgebreide ceremonie, wij hebben diverse opties beschikbaar. Samen met u zoeken we naar de locatie die het beste past bij uw wensen en de wensen van uw dierbare.

Nazorg en ondersteuning

Ook na de uitvaart staan we voor u klaar. We begrijpen dat het verlies van een dierbare nog lang voelbaar is en dat rouwen een persoonlijk proces is. Daarom bieden we nazorg en ondersteuning aan. We kunnen u in contact brengen met professionele rouwbegeleiders of lotgenotengroepen, zodat u kunt praten met mensen die een vergelijkbaar verlies hebben meegemaakt. Onze nazorg is erop gericht om u een steuntje in de rug te bieden tijdens deze moeilijke periode.

Uitvaart Meerkerk: Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over Uitvaartzorg De Groot en de mogelijkheden voor een uitvaart in Meerkerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen een persoonlijk gesprek met u inplannen om uw wensen te bespreken. Bij Uitvaartzorg De Groot bent u in goede handen, wij zorgen voor een respectvolle uitvaart die recht doet aan de herinnering aan uw dierbare. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als u twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van uw polis, laat ons dit dan voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeftvragen over het regelen van een crematie en/of wilteen voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak toch wel heel persoonlijke gesprekken, met soms een lach en vaak een traan. Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden. In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen. Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven. Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan, van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis. Bij Uitvaartzorg De Groot werk ik samen met een team, met ieder zijn eigen specialiteiten, om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart, op uw eigen manier, vorm kunt geven en als u dat wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij leven is ieder mens uniek, ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om de nabestaanden aan te voelen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol. Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam? Gewoon voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.