Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 126 recensies
uitvaart locatie

Mogelijkheden

Bij het regelen van uw uitvaart is veel mogelijk. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan, waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Op deze pagina vatten we een paar van onze mogelijkheden kort samen.

Bij Uitvaartzorg De Groot is er veel mogelijk. Zo kunnen wij u helpen om uw uitvaart te organiseren zoals u deze voor ogen heeft. Wij kunnen u helpen met het plannen van een kleine plechtigheid tot het plannen een uitgebreid afscheid met een high-tea, alle opties zijn open!

Stille crematie

Wij bieden u de optie om een stille crematie te organiseren. Als u hiervoor kiest wordt het crematorium alleen gebruikt voor de crematie van het lichaam en neemt u afscheid op een externe locatie. Er zitten wat voordelen aan de stille crematie. Zo is deze vaak goedkoper, is er meer mogelijk qua planning en mag u uiteraard uw eigen locatie kiezen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over de stille crematie, te vinden via deze link.

Verschillende uitvaart locaties

U heeft de optie om te kiezen uit vele verschillende uitvaart locaties. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar de locatie die bij u past. Als u zelf een externe locatie in gedachten heeft voor uw uitvaart is dit bij ons te regelen! Alles over het kiezen van uw uitvaart locatie staat beschreven op onze pagina ‘Uitvaart locatie‘.

Het live streamen van uw uitvaart

Helaas gebeurd het vaak dat nabestaanden niet fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Een oplossing is dan het live streamen van uw uitvaart. Als u hiervoor kiest wordt er tijdens de uitvaart een video opname gemaakt die direct te bekijken is door nabestaanden die thuis zitten. Zo is het mogelijk om met iedereen tegelijkertijd afscheid te nemen van een dierbare. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart live streamen‘.

Uw laatste wensen doorgeven

Het is belangrijk dat u uw laatste wensen duidelijk doorgeeft aan uw geliefden, maar wij merken dat dit in de praktijk erg lastig is. Daarom kunnen wij u helpen om uw laatste wensen overzichtelijk te documenteren, zodat deze bekend zijn bij nabestaanden als de tijd daar is. Onze vragenlijst is te vinden op onze pagina ‘Laatste wensen doorgeven‘.

Contact

Neemt u vooral contact met ons op bij vragen of als u meer informatie wilt 0ver 0nze mogelijkheden. Onze contactgegevens zijn te vinden onder aan deze pagina en op onze contactpagina. Onder aan deze pagina zult u ook ons contactformulier vinden.