Uitvaart Spijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Spijk: Uw Partner in Tijden van Verlies

Uitvaart SpijkBij Uitvaartzorg De Groot staan wij voor u klaar in uw moeilijkste momenten. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare een enorme impact heeft op uw leven en dat het organiseren van een uitvaart een emotioneel en uitdagend proces kan zijn. Daarom bieden wij onze professionele en persoonlijke diensten aan om u te begeleiden en te ondersteunen bij het regelen van een gepaste en respectvolle uitvaart in Spijk. We nemen u mee door de verschillende aspecten van onze dienstverlening, zodat u een beter beeld krijgt van wat u van Uitvaartzorg De Groot kunt verwachten.

Deskundige begeleiding bij het regelen van de uitvaart

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, staan wij voor u klaar om u stap voor stap te begeleiden bij het regelen van de uitvaart. Onze ervaren uitvaartverzorgers zorgen voor een persoonlijke benadering en nemen de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken. Samen met u creëren we een uitvaartceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan u en uw naasten.

Verzorging en opbaring met respect en zorg

Het verzorgen en opbaren van uw dierbare is een belangrijk onderdeel van het afscheid nemen. Wij zorgen ervoor dat dit proces met de grootste zorg en respect wordt uitgevoerd. Onze professionele medewerkers hebben oog voor detail en streven ernaar om uw dierbare een waardig afscheid te geven. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies.

Een uitvaartceremonie op maat

Bij Uitvaartzorg De Groot geloven we dat elke uitvaart uniek en persoonlijk moet zijn. We luisteren naar uw wensen en ideeën en werken samen met u om een uitvaartceremonie te organiseren die recht doet aan het leven van uw dierbare. Of u nu kiest voor een intieme bijeenkomst in besloten kring of een grotere plechtigheid, wij zorgen voor een passende locatie, professioneel rouwvervoer en eventuele andere speciale verzoeken die u heeft.

Nazorg en ondersteuning in uw rouwproces

Na de uitvaart blijven wij voor u klaarstaan. Wij begrijpen dat het rouwproces tijd en ruimte nodig heeft en dat u soms behoefte heeft aan extra ondersteuning. Onze nazorgconsulenten bieden een luisterend oor en kunnen u helpen bij het vinden van passende rouwverwerking en begeleiding. U staat er niet alleen voor; wij zijn er om u te steunen gedurende het hele proces.

Uitvaart Spijk: uw betrouwbare partner in Spijk

Wij zijn er trots op dat wij u kunnen ondersteunen en begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Vertrouw op onze deskundigheid, toewijding en persoonlijke benadering bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare in Spijk. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. U staat er niet alleen voor – Uitvaartzorg De Groot staat aan uw zijde. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als u twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van uw polis, laat ons dit dan voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeftvragen over het regelen van een crematie en/of wilteen voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak toch wel heel persoonlijke gesprekken, met soms een lach en vaak een traan. Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden. In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen. Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven. Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan, van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis. Bij Uitvaartzorg De Groot werk ik samen met een team, met ieder zijn eigen specialiteiten, om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart, op uw eigen manier, vorm kunt geven en als u dat wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij leven is ieder mens uniek, ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om de nabestaanden aan te voelen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol. Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam? Gewoon voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.