Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 126 recensies

Over ons

Voor onze ervaren uitvaartverzorgers zult u altijd onze prioriteit zijn. Persoonlijk contact, geduld en aandacht zijn voor ons belangrijk.

Onze waarden

Bij Uitvaartzorg De Groot vinden wij het belangrijk om mee te gaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaartzorg. Daarbij houden wij natuurlijk altijd een oog op de ontwikkelingen in de samenleving en passen wij ons hier op aan (wanneer nodig). Echter, zullen wij altijd achter het ‘ouderwetse’ idee van persoonlijke begeleiding staan. Wij geloven dat door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen in onze dienstverlening de zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is en blijft namelijk de beste manier om vertrouwen tussen u en onze uitvaartverzorgers op te bouwen en vast te houden. U heeft immers uw vertrouwen al in ons uitgesproken wanneer u voor ons besluit te kiezen. Het is aan ons de taak om te laten zien dat we dit vertrouwen nooit mogen en willen beschadigen.

Vervullen van uw laatste wensen

Doordat u bij ons altijd een persoonlijke uitvaartverzorger als vast aanspreekpunt toegewezen krijgt, is het voor zowel u als voor ons makkelijker uw laatste wensen correct te vertalen naar de organisatie van uw uitvaart. In een gesprek zullen onze uitvaartverzorgers al deze wensen rustig door nemen. Wanneer u later toch van gedachten veranderd kunt u er altijd zeker van zijn dat uw uitvaartverzorger weet waar u over praat. Zo zorgen we er samen voor dat we samen de uitvaart plannen die u voor ogen heeft, met een uitvaartverzorger die altijd op de hoogte is van alle ontwikkelingen.

Contact

Spreken onze waarden en normen u aan en wilt u met ons verder? Of heeft u meer informatie nodig om uw besluit te maken? U kunt voor vragen en meer informatie altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door ons contactformulier in te vullen. Deze zult u onder aan deze pagina vinden. U kunt ons uiteraard ook bereiken door te bellen of te mailen. Onze contactgegevens kunt u wederom vinden onder aan deze pagina of op onze contactpagina (te vinden via deze link).

Wij hechten veel waarde aan uw beoordeling

Nadat wij een uitvaart hebben uitgevoerd sturen wij na ongeveer 14 dagen een Klanten Tevredenheidsformulier. Hierin vragen wij u op een eenvoudige wijze kenbaar te maken op onderdelen van de uitvaart hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Wij vragen u vriendelijk dit formulier te retourneren aan ons hoofdkantoor in een daarvoor bestemde en gefrankeerde antwoordenveloppe. De eindbeoordeling vragen wij u te doen middels een cijfer.

Indien uw waardering is kenbaar gemaakt d.m.v. een beoordeling van het cijfer waarbij 0 = slecht en 10 = zeer goed, wij zouden deze graag willen plaatsen als een recensie op onze website. Wij vermelden naast het aantal sterren (staat voor het cijfer) alleen uw initialen en woonplaats.

Als waardering voor de door u genomen moeite en ons toestaat uw waardering te plaatsen zoals hierboven vermeld, maken wij als dank € 10,- over aan het goede doel CliniClowns.