Uitvaart Sleeuwijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaartverzorging Sleeuwijk door Uitvaartzorg de Groot

Uw laatste wens in vertrouwde handen. Dat is waar Uitvaartzorg De Groot voor staat. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moet er van alles geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem, waaronder Sleeuwijk. We zijn kleinschalig en huiselijk en stellen ons persoonlijk en betrokken op.

Uitvaartdiensten in Sleeuwijk

Ons zorgzame personeel biedt uitgebreide uitvaartdiensten aan families in de regio Sleeuwijk tijdens deze moeilijk periode.

Uitvaarten

Het plannen van een betekenisvolle uitvaartdienst kan overweldigend voelen na het verlies van een dierbare. De medewerkers van Uitvaartzorg De Groot helpen families bij het creëren van een persoonlijke uitvaart die het leven van de overledene in ere houdt. Wij helpen met alle aspecten van de uitvaartplanning, waaronder:

 • Het vaststellen van de datum, tijd en locatie voor de dienst.
 • Samenwerken met lokale geestelijken om religieuze of niet-religieuze diensten te regelen.
 • Het coördineren van de volgorde van de dienst en muziekkeuzes.
 • Het samenstellen en publiceren van overlijdensberichten.
 • Het voorbereiden van gedrukte uitvaartprogramma’s.
 • Het regelen van rouwbloemen en andere persoonlijke accenten.

We begrijpen hoe belangrijk het is om samen te komen en eer te tonen aan iemand die is overleden. Onze uitvaartleiders begeleiden families zorgvuldig door het planningsproces om opbeurende uitvaartdiensten te creëren.

Begrafenis

Voor families die kiezen voor een begrafenis, biedt Uitvaartzorg De Groot complete begrafenisdiensten. We assisteren met:

 • Het voorbereiden van het lichaam door middel van balseming en cosmetologie.
 • Het leveren van een kist, externe begrafeniscontainer, begraafplaatsapparatuur en andere handelswaar.
 • Het regelen van grafpercelen op lokale begraafplaatsen.
 • Het vervoeren van de overledene naar de begraafplaats.
 • Het uitvoeren van toewijdingsdiensten bij het graf.
 • Coördineren met begraafplaatspersoneel voor teraardebestelling.

Onze meelevende uitvaartleiders zijn toegewijd aan het verzekeren van waardige begrafenissen die families en vrienden de kans geven om afscheid te nemen. We zorgen voor alle begrafenisdetails zodat families zich kunnen concentreren op rouwen en afsluiting vinden.

Crematie

Uitvaartzorg De Groot biedt gepersonaliseerde crematiediensten om aan de behoeften van families te voldoen. Onze crematie-opties omvatten:

 • Een traditionele crematiedienst met openbare bezichtiging.
 • Een gedenkcrematiedienst zonder openbare bezichtiging.
 • Eenvoudige directe crematie zonder dienst.

Voor alle crematiediensten zorgen we voor het vervoer van de overledene naar het crematorium, het verkrijgen van vereiste toestemmingen en het retourneren van de gecremeerde resten aan de familie. Families kunnen ervoor kiezen om de as te bewaren of ze te begraven op een begraafplaats. Ons personeel begeleidt families op een gevoelige manier door de crematie-regelingen. We willen ervoor zorgen dat uw dierbare wordt geëerd, of u nu kiest voor begrafenis of crematie. Naast onze kernuitvaart-, begrafenis- en crematiediensten bieden we andere diensten, zoals:

 1. Een grafkist kiezen
 2. Bloemen voor uitvaarten
 3. Uitvaartpapierwaren en gedenkafdrukken
 4. Begrafenis vervoer
 5. Productie van gedenkvideo’s
 6. Muziek

Neem op elk moment contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide uitvaartdiensten. We zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, naar uw wensen te luisteren en ervoor te zorgen dat uw dierbare op een betekenisvolle manier wordt herinnerd.Uitvaartdiensten in Sleeuwijk

Wat kost een uitvaart in Sleeuwijk?

Uitvaarten in Sleeuwijk variëren over het algemeen in kosten van €5.000 tot €10.000. Dit omvat kosten zoals diensten van het uitvaartcentrum, de voorbereiding van het lichaam, de kist, schrijfwaren en gedrukt materiaal, bloemen, vervoer en de uitvaartceremonie.

De specifieke kosten hangen af van de omvang van de diensten die door een familie worden gekozen. Eenvoudige uitvaarten met minimale diensten kunnen rond de €5.000 zijn, terwijl meer uitgebreide uitvaarten met uitgebreide diensten €10.000 of meer kunnen zijn. De gemiddelde kosten voor een standaard uitvaartdienst in Sleeuwijk liggen rond de €7.500.

Voor families die voor een begrafenis kiezen, zijn er naast de uitvaartdienst extra kosten van toepassing. De gemiddelde kosten van een begrafenis in Sleeuwijk liggen tussen de €7.000 en €10.000. Dit omvat het perceel op de begraafplaats, het openen en sluiten van het graf, de betonnen buitenste begrafeniscontainer, de grafsteen of het grafmonument en begraafplaatskosten. Begrafeniskosten kunnen variëren op basis van de gekozen begraafplaats en het type graf dat is geselecteerd.

Crematie is meestal een goedkopere optie dan begrafenis. De gemiddelde kosten van een crematie in Sleeuwijk variëren van €5.500 tot €8.000. Dit omvat de crematiekosten bij een crematorium, een eenvoudige crematiecontainer of urn, en vervoer. Crematie vereist niet de kosten van een grafperceel of grafsteen. Families kunnen echter nog steeds kiezen voor een traditionele uitvaartdienst naast crematie.

Onze uitvaartleiders zijn beschikbaar om gepersonaliseerde prijsschattingen te geven en families te helpen uitvaartdiensten te kiezen die passen binnen hun budget. Laat het ons weten als u nog andere vragen heeft over gemiddelde uitvaart-, begrafenis- of crematiekosten in de omgeving van Sleeuwijk.

Uitvaart in Sleeuwijk door Uitvaartzorg De Groot

Bij Uitvaartzorg De Groot staat het eren van het leven en de nalatenschap van uw dierbare voorop. Wij zien het als een voorrecht om Sleeuwijkse families te mogen begeleiden in hun rouwperiode. Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar voor een open en eerlijk gesprek over uw wensen of zorgen bij het maken van de laatste afspraken.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om een betekenisvolle, op maat gemaakte uitvaart te creëren die het levensverhaal van uw dierbare weerspiegelt. Of u nou kiest voor een begrafenis of crematie, een traditionele begrafenis of een intieme bijeenkomst, wij staan u bij en zorgen voor alle details. Uw dierbare verdient het om herinnerd en gevierd te worden.

Als u een begrafenis in Sleeuwijk plant, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons zorgzame team. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, naar uw wensen te luisteren en te zorgen voor een mooi eerbetoon. Eer uw dierbare en vind afsluiting met Uitvaartzorg De Groot.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.