Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Sleeuwijk

Uitvaart Sleeuwijk laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Uitvaart SleeuwijkUw laatste wens in vertrouwde handen. Dat is waar Uitvaartzorg De Groot voor staat. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moet er van alles geregeld worden bij de uitvaart in Sleeuwijk. Wij begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem, waaronder Sleeuwijk, zijn kleinschalig en huiselijk en stellen ons persoonlijk en betrokken op. 

Bij Uitvaarzorg De Groot geloven wij dat door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen, de zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is namelijk de beste manier om vertrouwen tussen u en de uitvaartverzorgers op te bouwen. U spreekt uw vertrouwen aan ons uit wanneer u voor ons kiest. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen nooit wordt beschadigd. Wij houden ook altijd de ontwikkelingen in de gaten en passen ons aan waar nodig. 

Onze medewerkers gaan ervoor zorgen dat u de tijd en rust krijgt om te rouwen, in een emotionele en zware periode. Wij nemen uw zorgen uit uw handen, en regelen alles omtrent de uitvaart. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om onderdelen van de uitvaart in Sleeuwijk zelf te regelen, wanneer u dit wenst.

Deskundigheid, geduld en zorgzaamheid bij een afscheid verzorgd in Sleeuwijk

Uitvaartzorg De Groot biedt u veel mogelijkheden. We hebben onze eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Zij zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. U krijgt altijd een van de uitvaartverzorgers als vast aanspreekpunt toegewezen. Dit zorgt ervoor dat we duidelijk kunnen communiceren over uw wensen. Ook beschikken we over ons eigen rouwvervoer, beschikken we over meerdere uitvaart locaties en bieden we u de mogelijkheid om uw eigen externe locatie te kiezen.

Vaak begint de verwerking van een overlijden pas na de begrafenis of crematie, daarom bieden we ook nazorg. Ook in deze periode kunnen onze medewerkers u begeleiden bij zaken die nog geregeld moeten worden. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er tijdens de uitvaart in Sleeuwijk een livestream is, zodat iedereen die niet aanwezig kan zijn toch de uitvaart kan volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden.

Wij verzorgen zowel een begrafenis in Sleeuwijk als een crematie in Sleeuwijk. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden bij een uitvaart in Sleeuwijk, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar vooral uw vragen en onduidelijkheden. Ook hebben wij onze eigen Facebook pagina.