Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Dordrecht

Uitvaart Dordrecht verzorgd door Uitvaartzorg De Groot

Wilt u de afscheid van uw overleden dierbare graag laten plaats vinden in Dordrecht of de omgeving? Dan bent u bij Uitvaartzorg De Groot aan het juiste adres. Want Uitvaartzorg De Groot gaat samen met haar ervaren en zorgzame uitvaartleiders samen met u ervoor zorgen dat er een prachtige en onvergetelijke afscheid verzorgd zal worden. Wij luisteren hierbij aandachtig naar al uw persoonlijke wensen. Hoe persoonlijker de uitvaart is, hoe mooier het wordt. Het is namelijk onze prioriteit om aan de hand van de wensen van de overledene dierbare en de nabestaanden een afscheid te verzorgen die het leven van de overleden dierbare reflecteert. Wilt u meer weten over een uitvaart in Dordrecht van Uitvaartzorg De Groot? Bekijkt u eens onze website voor meer informatie over onze uitvaartzorg, of lees hieronder verder voor meer.

Een prachtige uitvaart in de omgeving van Dordrecht laat u verzorgen door Uitvaartzorg De Groot

Zo weet u namelijk zeker dat u een onvergetelijke afscheid krijgt van uw dierbare, waar u later met een fijn gevoel aan terg kunt denken. Hierbij luisteren wij naar al uw wensen voor de uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen waar u wilt dat de uitvaart plaats vindt. Dit kan op een locatie zijn waar de overleden dierbare fijne herinneringen aan heeft. Zo wordt de uitvaart alleen nog maar mooier. Voor meer over de mogelijkheden bij een crematie of begrafenis van Uitvaartzorg De Groot, kunt u deze pagina raadplegen. Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contact gegevens onderaan de website en op de contact pagina. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook groep. Hier vindt u posts van andere mensen die een uitvaart hebben laten verzorgen door ons en meer. Wij horen graag van u.