Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Hardinxveld

Uitvaart Hardinxveld regelen met Uitvaartzorg De Groot 

Uitvaart HardinxveldMet meer dan 25 jaar weten de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg De Groot hoe ze u bij moeten staan in een moeilijke periode. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Wij willen u helpen bij het regelen van de uitvaart in Hardinxveld en omgeving. Gevestigd in Gorinchem regelen we uitvaarten in de gehele omgeving. Ook beschikken we over locaties verspreid door heel Nederland. Dat houdt in dat u niet per se hoeft te kiezen voor en locatie in de buurt van uw woonplaats. Natuurlijk kunt u ook kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie.

Uitvaartzorg De Groot is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Onze uitvaartverzorgers zijn persoonlijk en betrokken. Wij geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. We hebben aandacht en nemen de tijd voor uw wensen. Ook kunnen we u informeren en adviseren over kosten en verzekeringen. Uitvaartzorg De Groot biedt u verschillende mogelijkheden aan bij een uitvaart in Hardinxveld. Deze zullen we rustig met u doornemen.

Wij staan voor u klaar 

Bij Uitvaartzorg De Groot zijn alle opties open voor een uitvaart in de omgeving van Hardinxveld. Dit betekent dat we u kunnen helpen met het plannen van een uitgebreid afscheid tot een kleine plechtigheid. Alles is afhankelijk van uw wensen, deze zijn voor ons het belangrijkste. We beschikken ook over ons eigen rouwvervoer. Wij kunnen dus de overledene vervoeren, maar ook verzorgen. U kunt er zelf voor kiezen waar u de overledene wilt verzorgen, dat kan bij ons op locatie of bij u thuis. Misschien wilt u zelf de overledene verzorgen, eventueel onder onze begeleiding of advies.

Bij ons kunt u ook gebruik maken van nazorg. Vaak blijkt dat de verwerking pas echt na de crematie of begrafenis begint. Daarom willen we er dan ook voor u zijn. Wij kunnen u helpen bij het regelen van allerlei zaken die u tegen komt na de uitvaart. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over een begrafenis of crematie nabij Hardinxveld. 

.