Rouwdrukwerk opmaken en bestellen

Wat moet er op de rouwkaart staan? Wij zijn er om je te helpen je emoties en herinneringen uit te drukken op een manier die je dierbare eert.

Een passende rouwkaart kiezen

Om het leven en de nagedachtenis van de overledene te eren, is het belangrijk dat het ontwerp van de rouwkaart overeenkomt met hun karakter en/of voorkeuren.

Dit ziet er het meest waardig uit als je een dierbare foto of afbeelding gebruikt. Zo’n kan de afbeelding een herinnering oproepen waarbij de overledene wordt herdacht zoals hij of zij ook werkelijk was.

Als de overledene een speciale genegenheid voor de natuur had, is een rouwkaart met natuurlijke elementen bijzonder geschikt. En was je dierbare spiritueel aangelegd? Dan is een rouwkaart met een religieus of filosofisch citaat misschien heel geschikt. Maar een eenvoudige kaart kan ook heel krachtig zijn. 

In onze eigen drukkerij produceren wij voor u het rouwdrukwerk, volledig naar uw wensen. Uiteraard kunnen we u ook inspireren met een aantal anonieme voorbeelden.

rouwkaart de groot
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.