Uitvaart Rijswijk

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Rijswijk laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot

Uitvaartzorg de Groot ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Rijswijk. Wij zijn gevestigd in Gorinchem en kunnen uw uitvaart regelen in Rijswijk. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op onze diensten buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Als uitvaartverzorgers helpen wij u graag bij het regelen van belangrijke zaken rondom de uitvaart in Rijswijk.

Voor het organiseren van het afscheid kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Gorinchem. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. We hebben ons uitvaartcentrum ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren voor het laatste afscheid. Ook is het mogelijk om samen met ons de uitvaart op een andere locatie in de omgeving van Rijswijk de organiseren. Hierbij mag u ook gebruik maken van onze andere vestigingen.

Uitvaartzorg in omgeving Rijswijk

Uitvaartzorg De Groot biedt professionele uitvaartzorg nabij Rijswijk. Waarbij wij ons volledig inzetten om nabestaanden te ondersteunen tijdens een moeilijke periode. Met onze jarenlange ervaring en empathische benadering zorgen wij voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart, waarbij de wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan.

Uitvaartzorg De Groot staat klaar om alle aspecten van de uitvaart te regelen, van de verzorging van de overledene tot het organiseren van een passende herdenkingsceremonie. Dankzij onze betrokkenheid en professionele begeleiding bieden wij nabestaanden de steun die ze nodig hebben tijdens deze emotionele tijd.

Crematie verzorgen in Rijswijk

Bij Uitvaartzorg De Groot kunt u ook terecht voor het regelen van een crematie in Rijswijk. We begrijpen dat de keuze voor een crematie een persoonlijke en weloverwogen beslissing is. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het organiseren van een crematie in Rijswijk.

Of u nu kiest voor een afscheidsceremonie in ons uitvaartcentrum in Gorinchem of op een andere locatie in de omgeving van Rijswijk, wij zorgen ervoor dat het afscheid op een respectvolle en waardige manier plaatsvindt. U kunt vertrouwen op onze betrokkenheid en professionaliteit tijdens deze emotionele periode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen te bespreken.

U staat centraal in onze dienstverlening

Het is natuurlijk belangrijk dat de locatie van het afscheid passend is. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Als uitvaartzorg zijn wij bekend met mogelijke locaties in de regio. Het is ook mogelijk om de uitvaart te organiseren buiten Rijswijk. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte locatie met de juiste sfeer. Vraag ons dus gerust om advies.

Bij onze ervaren uitvaartverzorgers bent u altijd de prioriteit. Persoonlijk contact, geduld en aandacht zijn voor ons belangrijke waarden. Wij geloven door de nabestaanden centraal te stellen in onze dienstverlening, de zorg in kwaliteit toeneemt. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen door.

Klik hier voor meer informatie over begrafenissen in Rijswijk

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat het afscheid er zo uitziet als u voor ogen heeft.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als u twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van uw polis, laat ons dit dan voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeftvragen over het regelen van een crematie en/of wilteen voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak toch wel heel persoonlijke gesprekken, met soms een lach en vaak een traan. Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden. In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen. Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven. Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan, van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis. Bij Uitvaartzorg De Groot werk ik samen met een team, met ieder zijn eigen specialiteiten, om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart, op uw eigen manier, vorm kunt geven en als u dat wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij leven is ieder mens uniek, ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om de nabestaanden aan te voelen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol. Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam? Gewoon voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.