Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Rijswijk

Uitvaart Rijswijk laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Uitvaart RijswijkUitvaartzorg de Groot ondersteunt u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Rijswijk. Wij zijn gevestigd in Gorinchem en verzorgen uitvaarten in deze regio. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op onze diensten buiten deze regio, ook dan staan wij voor u klaar. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Als uitvaartverzorgers helpen wij u graag bij het regelen van belangrijke zaken rondom de uitvaart in Rijswijk. 

Voor het organiseren van het afscheid kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Gorinchem. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft om een waardig afscheid te organiseren. We hebben ons uitvaartcentrum ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren voor het laatste afscheid. Ook is het mogelijk om samen met ons de uitvaart op een andere locatie in de omgeving van Rijswijk de organiseren. Hierbij mag u ook gebruik maken van onze andere vestigingen. 

U staat centraal in onze dienstverlening 

Het is natuurlijk belangrijk dat de locatie van het afscheid passend is. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Als uitvaartzorg zijn wij bekend met mogelijke locaties in de regio. Het is ook mogelijk om de uitvaart te organiseren buiten Rijswijk. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte locatie met de juiste sfeer. Vraag ons dus gerust om advies. 

Bij onze ervaren uitvaartverzorgers bent u altijd de prioriteit. Persoonlijk contact, geduld en aandacht zijn voor ons belangrijke waarden. Wij geloven door de nabestaanden centraal te stellen in onze dienstverlening, de zorg in kwaliteit toeneemt. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen door.

Wij verzorgen zowel een begrafenis in Rijswijk als een crematie in Rijswijk. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er samen voor dat het afscheid er zo uitziet als u voor ogen heeft.