Uitvaart livestreamen in Gorinchem

Bij Uitvaartzorg De Groot bestaat de mogelijkheid tot het livestreamen van de uitvaart. Door hier gebruik van te maken komt er live een video beschikbaar voor mensen die door omstandigheden niet fysiek bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Een livestream is een video opname die gelijk uitgezonden wordt via het internet. Daardoor is het mogelijk voor nabestaanden, vrienden en familie die niet fysiek aanwezig zijn om mee te kijken met de uitvaart. Dit kunnen ze doen op elk apparaat met internet (bijvoorbeeld een telefoon of computer) en als ze een persoonlijke link hebben ontvangen. Het is namelijk niet zo dat de uitvaart voor iedereen beschikbaar is. Alleen mensen waarvan bekend is dat ze mee willen kijken krijgen van ons een persoonlijke link. Daardoor blijft het laatste afscheid een intiem moment.

Uitvaart livestreamen Gorinchem

De redenen om een uitvaart te livestreamen

Het komt helaas vaak voor dat er nabestaanden zijn die graag (fysiek) bij de uitvaart aanwezig willen zijn, maar waarbij dit niet mogelijk is. Hier zijn veel oorzaken voor te noemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand ziek is, geen vervoer heeft of simpelweg te ver weg woont om te kunnen komen. Wat de reden van de gedwongen fysieke afwezigheid ook is, het livestreamen van de uitvaart biedt de oplossing. Zoals eerder vermeld kunnen nabestaanden die niet kunnen komen op deze manier wel de uitvaart meekrijgen, op het zelfde moment als dat deze plaatsvindt.

De uitvaart op beeld

Een ander bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de video die gemaakt wordt op te slaan. Dit gaat natuurlijk in overleg. Door de video die tijdens de uitvaart wordt gemaakt op te slaan, kunt u deze altijd terug kijken. Ook nabestaanden die zowel fysiek als online niet aanwezig konden zijn hebben zo een kans de uitvaart terug te zien. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn voor familie die aan de andere kant van de wereld woont.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Dankwoorden en reviews

De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.