Uitvaartlocaties in Gorinchem en omstreken

Voor het afscheid van uw dierbare zijn verschillende mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met diverse, sfeervolle locaties in de omgeving van Gorinchem.

Waar wilt u dat de uitvaart plaatsvindt?

Een afscheid hoeft niet in het crematorium of in de aula op een begraafplaats plaats te vinden. Wilt u liever geen afscheid in een crematorium of aula op een begraafplaats? Dan zijn er tal van andere mogelijkheden. De sfeer van de omgeving is erg bepalend voor het afscheid en het is belangrijk dat deze zorgvuldig wordt uitgezocht. Samen met u zoeken we naar een locatie die bij u en uw familie en vrienden past.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een afscheid midden in de rustige natuur tussen de bomen of in een voor u gewenst horeca-etablissement.

Wilt u liever een dienst binnen, zodat het weer u niet kan belemmeren? Dan zijn er een tal van prachtige locaties die aan uw wensen kunnen voldoen.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Voorbeeldlocaties voor een crematie

’t Lief

Essenhof

Maaslanden

Noorderveld

Huis van Brabant

Cremaere

Voorbeeldlocaties voor een begrafenis

De Haarhof

Oude Alg. Begraafplaats

R.K. Begraafplaats

Woudrinchem

Voorbeeldlocaties voor een natuur begrafenis

Heidepol (Arnhem)

Maashorst (Schaijk)

Dankwoorden en reviews

De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.