Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Arkel

Uitvaart Arkel laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Uitvaart ArkelUw laatste wens in vertrouwde handen. Dat is waar Uitvaartzorg De Groot voor staat. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment moet er van alles geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar en is ons doel om u volledig te ontzorgen bij de uitvaart in Arkel. Wij verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem, zijn kleinschalig en huiselijk en stellen ons persoonlijk en betrokken op. 

Bij Uitvaartzorg De Groot geloven wij dat door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen, de zorg in kwaliteit toeneemt. Dit is namelijk de beste manier om vertrouwen tussen u en de uitvaartverzorgers op te bouwen. U spreekt uw vertrouwen aan ons uit wanneer u voor ons kiest. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat dit vertrouwen nooit wordt beschadigd. Wij houden ook altijd de ontwikkelingen in de gaten en passen ons aan waar nodig. 

U kunt erop rekenen dat u de tijd en ruimte krijgt om te rouwen voor uw overleden dierbare. Wij gaan immers alles omtrent het afscheid van uw dierbare in Arkel verzorgen. Heeft u zelf wensen, of wilt u zelf een onderdeel verzorgen van de uitvaart? Wij horen het graag van u, en steunen u waar wij kunnen.

Deskundigheid, geduld en zorgzaamheid bij een afscheid verzorgd in Arkel

Uitvaartzorg De Groot biedt u veel mogelijkheden. Zo verzorgen wij zowel de begrafenis als de crematie in Arkel. We hebben onze eigen vaste uitvaartverzorgers in dienst. Zij zullen altijd deskundig, geduldig en zorgzaam te werk gaan. U krijgt altijd een van de uitvaartverzorgers als vast aanspreekpunt toegewezen. Dit zorgt ervoor dat we duidelijk kunnen communiceren over uw wensen. Ook beschikken we over ons eigen rouwvervoer, beschikken we over meerdere locaties en bieden we u de mogelijkheid om uw eigen externe locatie te kiezen.

Vaak begint de verwerking van een overlijden pas na de uitvaart, daarom bieden we ook nazorg. Ook in deze periode kunnen onze medewerkers u begeleiden bij zaken die nog geregeld moeten worden. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er tijdens de uitvaart in Arkel een livestream is, zodat iedereen die niet aanwezig kan zijn toch de uitvaart kan volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor al uw onduidelijkheden en vragen over de uitvaart in Arkel en omgeving. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.

.