Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Kosten en Verzekering

Bij Uitvaartzorg De Groot helpen wij u graag met het organiseren van uw uitvaart. De kosten die bij het organiseren komen kijken zijn hierbij natuurlijk ook van belang. Op deze pagina leggen wij u uit waar deze kosten uit bestaan en geven wij wat informatie over het voordeel van een uitvaartverzekering.

Mogelijkheden binnen uw budget

Onze deskundige en ervaren uitvaartleiders kunnen u goed adviseren over de uitvaart die u voor ogen heeft, uiteraard e.e.a. binnen uw budget. Doordat onze medewerkers al vele uitvaarten hebben geregeld en begeleid, kunnen we u een goed en nauwkeurig beeld geven over eventuele keuzes, dan niet met compromissen met de daaraan verbonden kosten. Zo bespreken wij de uitvaart die voor u wenselijk is en dan kunt u zien dat er vaak meer mogelijk is dan u wellicht denkt. Laat ons u adviseren en neem gerust contact met ons op.

Uitvaart verzekering

Bij Uitvaartzorg de Groot helpen we u graag kosteloos met het uitzoeken van de verzekering van de overledene. Deze zullen wij stap voor stap doornemen met de mogelijkheden die bij sommige specifieke verzekering(en) horen. Op basis van deze mogelijkheden kunnen we samen verder kijken om de uitvaart zodanig in te vullen dat deze aan uw wensen voldoet en past binnen uw budget. Hierbij staat voor ons voorop het geven van een open en eerlijk advies. Bent u al verzekerd? Laat ons, als u wilt, uw polissen bekijken om zo met u het budget te bepalen van de totale uitvaart. In veruit de meeste gevallen kunt u uw verzekering gebruiken voor onze uitvaartkosten. Alleen bij een DELA, Yarden en Monuta verzekering moeten wij goed kijken wat er in de polis is afgesproken.

Contact over uitvaart kosten en verzekering, en meer

Wij helpen u graag met het vooraf regelen van uw uitvaart. Dat is een uniek moment voor ieders leven. Een moment wat niet opnieuw gedaan kan worden. Een moment met soms een lach en een traan bij de herinneringen die naar boven komen. Momenten van pijn, maar ook met dankbaarheid. Mogen wij u helpen bij uw afscheid? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel ons gewoon op het nummer 0418 – 513 047. De overige contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Contact