Kosten en Verzekering

Bel ons en we helpen u meteen.

Bij Uitvaartzorg De Groot helpen wij u graag met het organiseren van uw uitvaart. De kosten die bij het organiseren komen kijken zijn hierbij natuurlijk ook van belang. Op deze pagina leggen wij u uit waar deze kosten uit bestaan en geven wij wat informatie over het voordeel van een uitvaartverzekering.

Mogelijkheden binnen uw budget

Onze deskundige en ervaren uitvaartleiders kunnen u goed adviseren over de uitvaart die u voor ogen heeft, uiteraard e.e.a. binnen uw budget. Doordat onze medewerkers al vele uitvaarten hebben geregeld en begeleid, kunnen we u een goed en nauwkeurig beeld geven over eventuele keuzes, dan niet met compromissen met de daaraan verbonden kosten. Zo bespreken wij de uitvaart die voor u wenselijk is en dan kunt u zien dat er vaak meer mogelijk is dan u wellicht denkt. Laat ons u adviseren en neem gerust contact met ons op.

Uitvaart verzekering

Bij Uitvaartzorg de Groot helpen we u graag kosteloos met het uitzoeken van de verzekering van de overledene. Deze zullen wij stap voor stap doornemen met de mogelijkheden die bij sommige specifieke verzekering(en) horen. Op basis van deze mogelijkheden kunnen we samen verder kijken om de uitvaart zodanig in te vullen dat deze aan uw wensen voldoet en past binnen uw budget. Hierbij staat voor ons voorop het geven van een open en eerlijk advies. Bent u al verzekerd? Laat ons, als u wilt, uw polissen bekijken om zo met u het budget te bepalen van de totale uitvaart. In veruit de meeste gevallen kunt u uw verzekering gebruiken voor onze uitvaartkosten. Alleen bij een DELA, Yarden en Monuta verzekering moeten wij goed kijken wat er in de polis is afgesproken.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.