Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 126 recensies

Kosten en Verzekering

Bij Uitvaartzorg De Groot helpen wij u graag met het organiseren van uw uitvaart. De kosten die bij het organiseren komen kijken zijn hierbij natuurlijk ook van belang. Op deze pagina leggen wij u uit waar deze kosten uit bestaan en geven wij wat informatie over het voordeel van een uitvaartverzekering.

Wat kost een uitvaart?

Het geven van een voorspelling over de kosten van uw uitvaart is lastig. Over het algemeen kost een uitvaart enige duizenden euro’s (excl. graf-/crematierechten), maar dit is niet altijd het geval. Iedereen heeft andere, persoonlijke wensen voor het laatste afscheid, wat voor iedereen leidt tot een unieke uitvaart. Daar hoort natuurlijk ook een uniek kostenplaatje bij. Kortom, het voorspellen van de kosten van uw uitvaart is moeilijk zonder dat de persoonlijke wensen bij ons bekend zijn. Een andere factor die de kosten van uw uitvaart bepaald is het lokale prijsniveau. Zo is een uitvaart organiseren in bijvoorbeeld Gorinchem totaal anders wat betreft prijzen en verloop dan een uitvaart organiseren in een grotere stad, als bijvoorbeeld Groningen. Als u meer inzicht wilt krijgen in de kosten voor uw unieke uitvaart bent u van harte welkom deze met ons te komen bespreken. Zodra wij een beeld krijgen van uw persoonlijke wensen, kunnen wij hier een goede inschatting van maken.

uitvaart kosten en verzekering

Uw uitvaart binnen uw budget

Wij snappen het goed als u een kleiner budget heeft voor het organiseren van uw uitvaart. In dit geval zullen onze ervaren uitvaartverzorgers u helpen om zo veel mogelijk uit dit budget te halen. Dit doen we door alle mogelijkheden met u door te spreken in een gesprek en zo uw prioriteiten naar voren te halen. We zullen er uiteraard ook alles aan doen om uw persoonlijke wensen te vervullen binnen het door u gestelde budget. Nogmaals, u bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden binnen uw budget te bespreken.

Een uitvaartverzekering

Het afsluiten van een uitvaartverzekering kan wat verlichting geven in het budget dat u voor uw uitvaart beschikbaar heeft besteld. Bij Uitvaartzorg De Groot helpen wij u gerust om een uitvaartverzekering af te sluiten die de aspecten van uw uitvaart dekt die voor u belangrijk zijn. Ook helpen wij u kosteloos met het uitzoeken waarvoor de overledene verzekerd was. Dit zullen we wederom doen in een gesprek met u, waarna we gelijk het overige budget kunnen vaststellen.

Contact

Heeft u nog vragen over de kosten van uw uitvaart? Of heeft u hulp nodig met uitzoeken of begrijpen van uw verzekering? U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via onze contactgegevens, die staan beschreven onder aan deze pagina of op onze contactpagina. Onder aan deze pagina zult u ook een contactformulier vinden.