Uitvaart Locaties

Bel ons en we helpen u meteen.

Bij Uitvaartzorg de Groot verzorgen wij uitvaarten in vele verschillende plaatsen. Naast deze plekken heeft u bij ons ook de mogelijkheid om zelf een locatie uit te zoeken voor uw uitvaart.

Uw eigen uitvaart locatie kiezen

Naast de genoemde steden en dorpen is er in overleg altijd meer mogelijk. Zo kunnen we op aanvraag door heel Nederland gebruik maken van verschillende uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf een (persoonlijke) uitvaart locatie uit te kiezen, buiten een uitvaartcentra. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uw eigen huis of een plek die erg belangrijk was voor de overledene. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Wij helpen u graag om de juiste uitvaart locatie voor u te vinden, met de sfeer die u zoekt.

Uw keuze en de mogelijkheden

De belangrijkste factoren in het kiezen van een locatie zijn uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden. In het geval dat u graag een uitvaart in de buitenlucht wilt organiseren, is het uiteraard ook belangrijk om het jaargetijde en weeromstandigheden mee te nemen in uw keuze.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende locaties wij u aanbieden? Of wilt u meer informatie over het organiseren van uw uitvaart op een externe locatie? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier onder aan deze pagina. Ook kunt u ons altijd bellen of mailen. Deze contactgegevens zijn wederom te vinden onder aan deze pagina of op onze contactpagina.

Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuzes.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.