Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartlocatie

Bij Uitvaartzorg de Groot verzorgen wij uitvaarten in vele verschillende plaatsen. Naast deze plekken heeft u bij ons ook de mogelijkheid om zelf een locatie uit te zoeken voor uw uitvaart.

Onze uitvaartlocaties

Uitvaartzorg De Groot bestaat uit meerdere vestigingen waardoor ons werkgebied bestaat uit geheel Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Er zijn dus veel plaatsen waar wij uitvaarten verzorgen. Op dit moment verzorgen we geregeld uitvaarten in Almkerk, Arkel, Dalem, Dordrecht, Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Hoogblokland, Hoornaar, Leerdam, Meerkerk, Nieuwendijk, Noordeloos, Raamsdonksveer, Rijswijk, Schoonhoven, Sleeuwijk, Spijk, Vuren, Waalwijk, Werkendam en Woudrichem. U bent vanzelfsprekend geheel vrij in uw locatiekeuze. Het is dus niet zo dat u een uitvaartlocatie dicht bij uw eigen woonplaats hoeft te kiezen.

Uw eigen uitvaartlocatie kiezen

Naast de genoemde steden en dorpen is er in overleg altijd meer mogelijk. Zo kunnen we op aanvraag door heel Nederland gebruik maken van verschillende uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf een (persoonlijke) uitvaartlocatie uit te kiezen, buiten een uitvaartcentra. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uw eigen huis of een plek die erg belangrijk was voor de overledene. Deze locatie kan zowel binnen als buiten zijn. Wij helpen u graag om de juiste uitvaartlocatie voor u te vinden, met de sfeer die u zoekt.

De keuze tussen locaties

De belangrijkste factoren in het kiezen van een locatie zijn uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden. Vooral in de huidige coronatijd is het aantal mensen dat toegestaan is op een locatie een belangrijk onderdeel van de keuze voor een locatie. In het geval dat u graag een uitvaart in  de buitenlucht wilt organiseren, is het uiteraard ook belangrijk om het jaargetijde en weeromstandigheden mee te nemen in uw keuze.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende locaties wij u aanbieden? Of wilt u meer informatie over het organiseren van uw uitvaart op een externe locatie? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier onder aan deze pagina. Ook kunt u ons altijd bellen of mailen. Deze contactgegevens zijn wederom te vinden onder aan deze pagina of op onze contactpagina.