Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Groot Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Uitvaartzorg De Groot!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 9 op basis van 64 recensies
Uitvaart locatie

Uw Uitvaart

Bij Uitvaartzorg De Groot zullen wij u helpen en ondersteunen bij het organiseren van uw persoonlijke uitvaart.

uw uitvaartUw uitvaart bij Uitvaartzorg De Groot

Bij Uitvaartzorg De Groot weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een uniek en persoonlijk afscheid te organiseren voor een overleden dierbare. Daarbij is het correct uitvoeren van de laatste wensen van de overledene en nabestaanden natuurlijk van essentieel belang. Wij zullen u helpen om uw wensen vorm te geven in uw eigen, unieke uitvaart.

Uw unieke uitvaart

Het wordt steeds belangrijker voor nabestaanden om een uitvaart te organiseren die past bij de persoonlijke herinnering van de overledene. Elke uitvaart die wij organiseren is daarom uniek. Wij zullen u begeleiden in het organiseren van ook uw unieke uitvaart.

Er is tegenwoordig veel mogelijk. U kunt kiezen voor een kleine plechtigheid, maar ook voor een wat uitgebreider afscheid met bijvoorbeeld live muziek. Ook na de plechtigheid zijn er veel verschillende opties bespreekbaar. U kunt natuurlijk herinneringen ophalen over de welbekende thee met cake, maar wij bieden ook de optie van een high-thee aan. Er zijn nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard zullen wij al deze opties met u doornemen in een gesprek. Neemt u hiervoor vooral contact met ons op!

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij ons is het laten uitkomen van de laatste wensen erg belangrijk. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is communicatie van deze laatste wensen natuurlijk essentieel. Daarom krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt aangewezen. Met deze aangewezen uitvaartverzorger bespreekt u vervolgens door het gehele traject al uw wensen door. Als u iets wilt veranderen, doet u dit bij dezelfde persoon. Op deze manier is er altijd iemand volledig op de hoogte van uw persoonlijke wensen en is de kans op communicatie fouten een stuk kleiner.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.


    Neemt u hiervoor vooral contact op!

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het organiseren van uw uitvaart? Onze contactgegevens zijn te vinden onder aan deze pagina of op onze speciale contactpagina. Onder aan deze pagina zult u ook ons contactformulier vinden. Deze kunt u uiteraard ook gebruiken om contact met ons op te nemen. We horen graag van u!