Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging De Groot verzorgd een prachtig afscheid voor uw dierbare

Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming die een waardig afscheid kan verzorgen voor uw overleden dierbare? Uitvaartverzorging De Groot is dan de uitvaartonderneming waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartzorg die bekend is met de mogelijkheden die onze regio te bieden heeft. Daarom kunnen wij u goed helpen met de wensen die u heeft voor de uitvaart. Samen met u en uw nabije omgeving gaan we uw wensen bespreken. Dit is bovendien erg belangrijk. Door uw wensen met uw naasten te delen ontstaat er rust, die u nodig heeft tijdens deze zware periode. Wij gaan onze uiterste best doen om een afscheid voor uw dierbare te verzorgen zoals u die voor ogen had. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, dan kunt u hieronder verder lezen of onze website raadplegen.

Een prachtige afscheid voor uw dierbare laat u verzorgen door de ervaren uitvaartverzorging De Groot

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is wanneer er een dierbare van u overlijdt. Daarom staan wij u altijd bij tijdens de periode van de uitvaart. Wij gaan alle zorgen uit uw handen nemen, zodat u de tijd en de ruimte heeft om te rouwen voor uw geliefde. Samen met u gaan we in een gesprek om alle wensen te bespreken. Zo heeft u natuurlijk de keuze tussen een crematie en een begrafenis. U zult waarschijnlijk al weten wat de grootste verschillen zijn tussen een crematie en een begrafenis. Daarom kunt u op onze website gemakkelijk vinden wat de mogelijkheden zijn bij het kiezen van een uitvaart of een begrafenis. Uiteindelijk ligt de keuze altijd bij u. Wij adviseren u waar het kan. Indien u een gedeelte van de uitvaart zelf wilt verzorgen, dan adviseren wij u hier bij. Wilt u ons contacteren, dan kan dat via onze contact pagina. Ook op onze Facebook pagina zijn wij bereikbaar.