Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging De Groot verzorgd een prachtig afscheid voor uw dierbare

Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartonderneming die een waardig afscheid kan verzorgen voor uw overleden dierbare? Uitvaartverzorging De Groot is dan de uitvaartonderneming waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartzorg die bekend is met de mogelijkheden die onze regio te bieden heeft. Daarom kunnen wij u goed helpen met de wensen die u heeft voor de uitvaart. Samen met u en uw nabije omgeving gaan we uw wensen bespreken. Dit is bovendien erg belangrijk. Door uw wensen met uw naasten te delen ontstaat er rust, die u nodig heeft tijdens deze zware periode. Wij gaan onze uiterste best doen om een afscheid voor uw dierbare te verzorgen zoals u die voor ogen had. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, dan kunt u hieronder verder lezen of onze website raadplegen.

Een prachtige afscheid voor uw dierbare laat u verzorgen door de ervaren uitvaartverzorging De Groot

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is wanneer er een dierbare van u overlijdt. Daarom staan wij u altijd bij tijdens de periode van de uitvaart. Wij gaan alle zorgen uit uw handen nemen, zodat u de tijd en de ruimte heeft om te rouwen voor uw geliefde. Samen met u gaan we in een gesprek om alle wensen te bespreken. Zo heeft u natuurlijk de keuze tussen een crematie en een begrafenis. U zult waarschijnlijk al weten wat de grootste verschillen zijn tussen een crematie en een begrafenis. Daarom kunt u op onze website gemakkelijk vinden wat de mogelijkheden zijn bij het kiezen van een uitvaart of een begrafenis. Uiteindelijk ligt de keuze altijd bij u. Wij adviseren u waar het kan. Indien u een gedeelte van de uitvaart zelf wilt verzorgen, dan adviseren wij u hier bij. Wilt u ons contacteren, dan kan dat via onze contact pagina. Ook op onze Facebook pagina zijn wij bereikbaar.

.