Sfeerimpressie

Bel ons en we helpen u meteen.

Sfeerimpressie

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat in het dorp Geldermalsen. Op deze pagina willen wij u met het gebruik van wat foto’s en informatie een betere indruk geven van de sfeer in ons uitvaartcentrum en van onze omgeving.

 

Ons uitvaartcentrum

Wij hebben ons uitvaartcentrum ingericht met het doel om een vredige omgeving te creëren voor het laatste afscheid van dierbaren. Daarbij hoort bijvoorbeeld een aula, waar een uitvaart plechtigheid georganiseerd kan worden, en een ontvangstkamer. Op deze pagina staan enkele foto’s, maar om deze sfeer te ervaren nodigen wij u van harte uit om zelf langs te komen in ons uitvaartcentrum.

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

 

 

 

 

 

 

 

Omgeving Geldermalsen

Geldermalsen ligt in de westelijke uithoek van Gelderland en valt onder de gemeente West Betuwe. Het ligt aan de rivier de Linge, waar tevens onze naam van is afgeleid. De rivieroever biedt een mooi contrast met het knusse centrum. Zowel aan deze rivieroever als in dit centrum zijn bijzondere en mooie plekken te vinden.

 

SfeerimpressieSfeerimpressie

 

Externe uitvaart locaties

Een paar van de prachtige locaties in Geldermalsen en omgeving zijn beschikbaar als uitvaart locatie. Voor meer informatie over de verschillende bijzondere uitvaart locaties die Geldermalsen te bieden heeft, kunt u contact met ons opnemen! Wij zullen u dan in een gesprek vertellen over de mogelijkheden van de locaties die bij uw persoonlijke wensen aansluiten. U kunt ook een kijkje nemen op onze pagina over uitvaart locaties, via deze link. Verder kunt u ook terecht op onze pagina over de stille crematie, via deze link.

Contact

Hopelijk heeft u door deze sfeerimpressie een kleine indruk gekregen van de sfeer in zowel ons uitvaartcentrum als in Geldermalen en omgeving. Om deze sfeer echt te proeven bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over bijvoorbeeld een uitvaart buiten ons uitvaartcentrum? U kunt altijd contact opnemen door ons te bellen op 0345 57 33 94 of door het contactformulier in te vullen. Deze zult u vinden onder aan deze pagina. Ten slot zijn al onze contactgegevens te vinden op onze contactpagina – bereikbaar via deze link – en wederom onder aan deze pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als u twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van uw polis, laat ons dit dan voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeftvragen over het regelen van een crematie en/of wilteen voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak toch wel heel persoonlijke gesprekken, met soms een lach en vaak een traan. Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden. In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen. Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven. Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan, van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis. Bij Uitvaartzorg De Groot werk ik samen met een team, met ieder zijn eigen specialiteiten, om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart, op uw eigen manier, vorm kunt geven en als u dat wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij leven is ieder mens uniek, ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om de nabestaanden aan te voelen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol. Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam? Gewoon voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.