Sfeerimpressie

Bel ons en we helpen u meteen.

Sfeerimpressie

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat in het dorp Geldermalsen. Op deze pagina willen wij u met het gebruik van wat foto’s en informatie een betere indruk geven van de sfeer in ons uitvaartcentrum en van onze omgeving.

 

Ons uitvaartcentrum

Wij hebben ons uitvaartcentrum ingericht met het doel om een vredige omgeving te creëren voor het laatste afscheid van dierbaren. Daarbij hoort bijvoorbeeld een aula, waar een uitvaart plechtigheid georganiseerd kan worden, en een ontvangstkamer. Op deze pagina staan enkele foto’s, maar om deze sfeer te ervaren nodigen wij u van harte uit om zelf langs te komen in ons uitvaartcentrum.

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

 

 

 

 

 

 

 

Omgeving Geldermalsen

Geldermalsen ligt in de westelijke uithoek van Gelderland en valt onder de gemeente West Betuwe. Het ligt aan de rivier de Linge, waar tevens onze naam van is afgeleid. De rivieroever biedt een mooi contrast met het knusse centrum. Zowel aan deze rivieroever als in dit centrum zijn bijzondere en mooie plekken te vinden.

 

SfeerimpressieSfeerimpressie

 

Externe uitvaart locaties

Een paar van de prachtige locaties in Geldermalsen en omgeving zijn beschikbaar als uitvaart locatie. Voor meer informatie over de verschillende bijzondere uitvaart locaties die Geldermalsen te bieden heeft, kunt u contact met ons opnemen! Wij zullen u dan in een gesprek vertellen over de mogelijkheden van de locaties die bij uw persoonlijke wensen aansluiten. U kunt ook een kijkje nemen op onze pagina over uitvaart locaties, via deze link. Verder kunt u ook terecht op onze pagina over de stille crematie, via deze link.

Contact

Hopelijk heeft u door deze sfeerimpressie een kleine indruk gekregen van de sfeer in zowel ons uitvaartcentrum als in Geldermalen en omgeving. Om deze sfeer echt te proeven bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over bijvoorbeeld een uitvaart buiten ons uitvaartcentrum? U kunt altijd contact opnemen door ons te bellen op 0345 57 33 94 of door het contactformulier in te vullen. Deze zult u vinden onder aan deze pagina. Ten slot zijn al onze contactgegevens te vinden op onze contactpagina – bereikbaar via deze link – en wederom onder aan deze pagina.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
De-Groot
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Kennismakingsgesprek ormulier.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.