Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Opzeggen Abonnementen & Diensten

Het opzeggen van alle abonnementen en diensten van een overleden dierbare is vaak een tijdrovend en nauwkeurig klusje. Bij uitvaartzorg de Groot bieden wij u daarom een programma aan die deze klus voor u doet: NabestaandenLoket.

Opzeggen abonnementen en dienstenHet opzeggen van abonnementen en diensten

Na het overlijden van een dierbare is het na gepaste tijd belangrijk om alle abonnementen en diensten waar de overledene gebruik van maakte op te zeggen. In de tijd waarin we nu leven is dit soms makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn vaak tientallen bedrijven die u moet benaderen voor het stopzetten van diensten en abonnementen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld telecomproviders, energiebedrijven maar ook aan streamingdiensten en goede doelen. Het is daarom niet raar als u een of meerdere van deze abonnementen snel over het hoofd ziet. Al met al is het opzeggen van al deze diensten een lastige en tijdrovende klus.

Het programma ‘NabestaandenLoket’

Bij Uitvaartzorg De Groot kunnen wij u helpen om de abonnementen snel en overzichtelijk op te zeggen. Hiervoor hebben wij het programma ‘NabestaandenLoket’ ingekocht. Met dit programma kunt u al uw opzeggingen regelen op een centrale plek. NabestaandenLoket zal, nadat u alle relevante abonnementen en diensten heeft geselecteerd, alles voor u regelen. U zult via een wekelijkse e-mail op de hoogte worden gehouden over de stand van zaken. Daardoor hoeft u zich hier niet druk om te maken en bovendien zelf geen energie in te steken.

U kunt bij onze medewerkers terecht voor een inlogcode om uw account aan te maken. Deze inlogcode kost eenmalig € 97,50 incl. BTW. Vervolgens kunt u zelf aan de slag op uw persoonlijke pagina. Voor meer informatie over het programma NabestaandenLoket kunt u altijd bij onze medewerkers terecht.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het opzeggen van abonnementen en diensten via het programma NabestaandenLoket? Of heeft u interesse in een inlogcode? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier onder aan deze pagina in te vullen. Bellen en mailen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Onze contactgegevens zijn wederom te vinden onder aan deze pagina of op onze  contactpagina.

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen(o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook). is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 085 – 064 57 44 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Direct inloggen bij de Opzegservice

Snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze opzegservice.

Klik hier om in te loggen
.