Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies
Uitvaartcentrum Werkendam

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Onze Locatie

Uitvaatzorg de Groot heeft meerdere vestigingen. U kunt ons vinden in Gorinchem, Rotterdam en Woudrichem.

De locatie van onze vestigingen

Onze uitvaartzorg heeft verschillende vestigingen in Zuid-Holland (ZH) en Noord-Brabant (NB). Om precies te zijn, in Gorinchem (ZH), Rotterdam (ZH), Woudrichem (NB) en Arkel (ZH). Het werkgebied van onze uitvaartzorg omvat daarom geheel Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Het is echter ook mogelijk om samen met ons een uitvaart te organiseren in andere regio’s en zelfs op een door u gekozen locatie. Voor meer informatie over de locatie van uw uitvaart verwijzen wij u naar onze pagina ‘Uitvaart locatie’ (beschikbaar via deze link). U kunt bij vragen of voor meer informatie natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen!

Gorinchem

Hoewel wij dus verschillende vestigingen hebben, is ons kantoor gevestigd in Gorinchem aan de Arkelstraat 128. Gorinchem is een stad en gemeente in het westen van de provincie Zuid-Holland. Het centrum van Gorinchem beschikt over een goed bewaarde vestingswal. Zowel de rivieren de Linge en de Boven-Merwede grenzen aan Gorinchem.

24 uurs kamers / familiekamers:

In ons Uitvaartcentrum De Grote Haar, Haarweg 1a te Gorinchem, zijn naast de ruime aula twee familiekamers. Hier kunnen nabestaanden op ieder moment van de dag nog samen zijn met hun dierbare waarbij uw privacy gewaarborgd is. De kamers zijn sfeervol ingericht, goed bereikbaar, met ruime gratis parkeergelegenheid. Natuurlijk behoort thuis opbaren, in ons uitvaartcentrum De Grote Haar of op elke door u gekozen locatie eveneens tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden