Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies
Uitvaartzorg Gorinchem

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Laatste Wensen

Heeft u al nagedacht over wat uw laatste wensen voor uw eigen uitvaart zijn? En heeft u deze al duidelijk gecommuniceerd naar uw dierbaren? Zo niet, helpen wij u op deze pagina om uw laatste wensen goed te documenteren.

Laatste wensen

Uw laatste wensen documenteren

U heeft vast wel eens nagedacht over wat u zou willen op uw eigen uitvaart. Wilt u bijvoorbeeld gecremeerd of begraven worden? En heeft u een voorkeur over de muziek? Als u deze zaken al duidelijk hebt voor uzelf, is het ook belangrijk deze duidelijk te maken naar uw dierbaren. Wij horen helaas vaak dat nabestaanden niet (precies) weten wat de overledene had gewild. Deze onwetendheid kan voor veel stress en spanning zorgen tijdens het organiseren van een uitvaart. Daarom is het duidelijk en overzichtelijk documenteren van uw laatste wensen van belang.

Vragenlijst

Wij van uitvaartzorg de Groot kunnen u helpen met het vastleggen van uw laatste wensen. Dit doen we door u een vragenlijst in te laten vullen, die gedetailleerd uw voorkeuren zal vastleggen. U kunt deze vragenlijst zelf in alle rust afnemen, maar wij willen u hier natuurlijk ook mee helpen. Om een gesprek in te plannen of voor vragen over de vragenlijst kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina en onder aan deze pagina. U zult ook een contactformulier vinden onder aan deze pagina, die u uiteraard ook in kunt vullen.