Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Geschiedenis Uitvaartzorg De Groot

Onze uitvaartzorg heeft een rijke geschiedenis. Op deze pagina willen wij u de hoogtepunten van ons bestaan toelichten.

NUMA Uitvaartzorg

Recent (2019) werd NUMA Uitvaartverzorging en al haar bijhorende ondernemingen verkocht. Wederom was er geen directe bedrijfsopvolging te vinden. Tegen deze tijd was NUMA uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen over het hele land. Deze vestigingen waren namelijk te vinden in Groningen (Uitvaartzorg Boerhaave), Brummen (Brummense Uitvaartzorg), Leusden (Uitvaartzorg Valleilaan), Gorinchem/Rotterdam/Woudrichem (De Groot Uitvaartzorg en Uvam), Geldermalsen/Buren (De Laatste Eer en Riepma Slotboom), Rossum (van Bruchem Uitvaartzorg en Zaltbommel (Klijmij Uitvaartverzorging).

Funus Uitvaartzorg B.V

De nieuwe onderneming bestaande uit al deze vestigingen kreeg de naam Funus Uitvaartzorg B.V. In het najaar van 2019 werd de uitvaartonderneming Van Haren Uitvaartzorg in Soest ook toegevoegd aan deze nieuwe onderneming. Funus Uitvaartzorg B.V. werd in september van 2020 overgenomen door een management bv-out door haar directeur Hans de Kluijver.

Naast al deze uitvaartbedrijven heeft de heer Hans de Kluijver medio 2019 een crematorium genaamd Cremaere geopend in Almere. Deze onderneming staat formeel los van alle uitvaartbedrijven, maar is er uiteraard nauwsluitend mee verbonden. Er wordt nu nagedacht over een tweede crematorium, dat medio 2022 zou worden gestart in Gorinchem.

Onder de nieuwe directeur werden de vestigingen in Geldermalsen en Buren (De Laatste Eer en Riepma Slotboom) gebundeld onder één naam en vestiging. Deze twee vestigingen gingen verder onder de nieuwe naam Lingese Uitvaartzorg met een vestiging in Geldermalsen. Ook de vestigingen in Rossum en Zaltbommel zijn gecombineerd tot Uitvaartzorg Bommelerwaard. Inmiddels is het oude Volksbondhuis aan de Boschstraat waar het ooit allemaal is begonnen verkocht en gaat Uitvaartzorg Bommelerwaard verder in een nieuw jasje op de Steenweg 83 te Zaltbommel.

Hoewel er veel is veranderd in de geschiedenis van onze uitvaartzorg, is onze kwaliteit nooit veranderd. U zult bij ons altijd een prioriteit zijn.

.