Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

De Groot Uitvaartzorg

De Groot Uitvaartzorg helpt u verder met een prachtig afscheid

De Groot UitvaartzorgZoekt u naar een ervaren uitvaartverzorging die een waardig afscheid verzorgd voor uw overleden dierbare? Wij van De Groot Uitvaartzorg helpen u heel graag verder. Uitvaartverzorging De Groot is een uitvaartonderneming die gelegen is in het plaatsje Gorinchem. Wij beschikken over onze eigen uitvaartcentrum. Daar kunt u de uitvaart laten plaatsvinden van uw dierbare. Ook hebben wij ons eigen verzorgingsteam. Wanneer u ons voor het eerst contacteert na het overlijden van uw dierbare, komt het verzorgingsteam naar u toe. Zij gaan ervoor zorgen dat de verzorging van het lichaam gedaan wordt, en dat het overlijden officieel wordt gemeld. Als u wilt, kunt u de verzorging ook zelf doen. Onze verzorgers assisteren en adviseren u waar het nodig is. Ook zult u kennis maken met een van onze uitvaartleiders. Hij of zij wordt uw vaste aanspreekpunt voor voor, tijdens en na de uitvaart. Wilt u meer weten over ons, lees dan verder!

De uitvaartleiders van Uitvaartzorg De Groot verzorgen een waardig afscheid voor uw overleden dierbare

U kunt altijd terecht bij uw vaste aanspreekpunt. De uitvaartleider is altijd voor u beschikbaar en zal alles regelen wat er maar te regelen valt. Dit betreft de uitvaart zelf, maar ook alles wat rond het overlijden komt kijken. U hoeft zich dan nergens zorgen over te maken. Het is namelijk belangrijk dat u tijdens deze emotionele periode de tijd en ruimte krijgt om te rouwen. Aan de hand van een gesprek waarin we uw wensen bespreken voor de uitvaart, gaan wij aan de slag. Wij doen onze uiterste best om een prachtig afscheid te verzorgen voor uw dierbare. Een afscheid waar u later met een fijn gevoel op terug kunt kijken. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg De Groot, contacteer ons dan. U doet dit eenvoudig via de contact pagina of via onze Facebook pagina.

.