Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Corrie de Heus – Oomen

 27 augustus 1944
 22 juli 2022

“Non, rien de rien

 Non, je ne regrette rien

 Ni le bien qu’on m’a fait

 Ni le mal

 

 Non, rien de rien

 Non, je ne regrette rien

 Car ma vie, car mes joies

 Aujourd’hui ca commence avec toi”

 

 

 

Edith Piaf – Non, je ne regrette rien

38 reacties op “Corrie de Heus – Oomen”

 1. Wim Breur schreef:

  Veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie dierbare.
  Het was altijd erg gezellig als zij er tijdens de tafeltennis training bij was, mijn kleinzoon keek er altijd naar uit om haar te ontmoeten.

 2. marleen Rutgers schreef:

  Beste Gijs en Marieke,
  Met schrik las ik in ‘de Stad Gorinchem’ van het overlijden van jullie moeder. Zo plotseling. Ik wil jullie hiermee condoleren en veel te vroeg hebben jullie nu geen vader en moeder meer. Zij blijft in mijn herinnering als een fijne, plezierige vrouw. De eerste keer ontmoetten wij elkaar op baby/peuter consultatie buro, met jullie twee en ik toen met mijn zoon Remco Verburg. Daarna altijd een vriendelijk/gezellig woordje naar elkaar toe, op de tennisbaan ‘de Overwaard’ en toen zij niet meer kon tennissen vanwege de knieën zwaaide ik vaak naar haar als zij met de roeiboot -als stuurvrouw- hier langs ons appartement gleed. Een keer zag ik haar ook in Gorinchem tafeltennissen en natuurlijk porde ze mij lid te worden… Ik zal haar missen: de ontmoetingen in de stad -zij altijd met haar fiets- en de keren dat de roeibootjes weer langs glijden. De herinnering aan jullie fijne, hartelijke en vriendelijke moeder zal blijven.
  Jullie twee wens ik alle goeds en sterkte toe.

 3. Edith Nagel schreef:

  Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Corrie. Om met haar als beginneling mee te mogen roeien in een boot was een groot plezier en een voorrecht om haar goede en fijne instructies te krijgen. Veel sterkte gewenst met dit verlies.

 4. Arnold en Ireen van Otterlo Sowell Hifi schreef:

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst

 5. Chris Toenders schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van Corrie, een sfeervol persoon waar de hartelijkheid vanaf straalde. Ik denk dat er vele momenten zullen zijn om met plezier aan haar terug te denken.

  Groet,
  Chris Toenders (tafeltennis).

 6. Louise De Meijere schreef:

  Nauwelijks een woord gewisseld wel altijd een vriendelijke groet. Vreemd om u niet meer tegen te komen.

 7. Willy Dekkers schreef:

  Lieve Gijs en Marieke.
  Heel veel sterkte voor jullie bij het overlijden van jullie moeder.
  Ik ben erg geschrokken van de advertentie in De Stad Gorinchem want Ik wist niet dat ze ziek was, het is nu Ik er over na denk best een tijdje geleden dat Ik haar gesproken heb we maakten dan altijd een praatje. 38 jaar geleden werden we lid van Overwaard en toen hebben we samen heel wat uren op de tennisbaan gestaan, daarna veel wedstrijden gespeeld totdat ze te veel last kreeg van haar knieen en we elkaar uit het oog verloren. Ze blijft in mijn herinnering als een sportieve vrouw, heel sociaal en aardig voor iedereen.

 8. Ada Jansen schreef:

  Beste Gijs en Marieke en partners,
  Ik sloeg zojuist de krant open en schrok en was verbijsterd om te lezen dat Corrie is overleden. Door wie ze was had ik bij wijze van spreken altijd het gevoel dat ze het eeuwige leven had. Een markante vrouw, vriendelijk en altijd geïnteresseerd in hoe het met ons ging. Wat zullen jullie haar missen, en dat zo kort na de dood van jullie vader. Gecondoleerd en heel veel sterkte, ook van Jan,
  Ada Jansen

 9. Donna schreef:

  Dank voor altijd een vriendelijk gedagje en vaak een fijn praatje als we elkaar tegenkwamen. Sterkte voor de familie en vrienden. Rust zacht lieve Corrie.

 10. Meia Meegens schreef:

  Beste Gijs en Marieke,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder. Wat een schrik toen ik dat hoorde. Vorige week nog op de roei gezellig staan kletsen. Ik ken jullie moeder al heel lang. Eerst van tennisclub Overwaard en later kwam ze roeien. Wat een plezier had ze daarin en hoe fanatiek was ze. Wilde altijd nog bijleren en kwam, als ik examens afnam, steeds bij me staan om nog extra op- en aanmerkingen op cursisten te horen. Dat was tekenend voor haar. Ik wens jullie alle sterkte om dit verlies een plek te geven. Zeker zo snel na het overlijden van jullie vader.

  Hartelijke groet,
  Meia Meegens

 11. Trudi Kanders schreef:

  Ik heb Corry leren kennen als een fijne vriendelijke vrouw. Ik ben pas lid geworden van de roeivereniging en Corry zorgde ervoor dat ik mij welkom voelde. Daar ben ik haar dankbaar voor.
  Ik heb haar maar even mogen kennen maar zal geregeld aan haar terug denken.
  Heel veel sterkte de komende tijd.

  Trudi Kander

 12. Anja Wind van Akker schreef:

  Veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie lieve Corrie

  Ik ben dankbaar voor alle positiviteit die zij in ons leven bracht en alle fijne momenten die we hebben gehad tijdens de djembee workshops
  Blij dat ik haar ontmoet heb en haar mocht kennen
  Ik zal Corrie nooit vergeten?
  Anja

 13. Astrid Franken schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Ik herinner me haar als een hele vriendelijke vrouw met oprechte interesse, adviezen, een praatje, ik was altijd welkom. Heel veel sterkte gewenst.
  Astrid Franken (Tukker)

 14. Karin Eppink schreef:

  Lieve familie van Corrie,

  Wat schrok ik toen ik vanochtend dit verdrietige nieuws kreeg. Wat was Corrie een warme, lieve en hartelijke vrouw. Ik heb altijd ontzettend fijn contact met haar gehad bij de roeivereniging. Fijne gesprekken, ze was altijd oprecht geïnteresseerd. En altijd ruimte voor humor, samen in de roeiboot met haar was een feestje. We woonden vlakbij elkaar, ik ga het enthousiaste zwaaien naar elkaar op straat ontzettend missen.

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal!
  Karin Eppink

 15. Audry Timmer schreef:

  Ach lieve Koos, nu kom ik jou nooit meer tegen, niet te geloven. Jij was iets eeuwigs in mijn beleving, rechtstreeks terug naar “vroeger toen ik klein was”. Ik zal je missen.

 16. Dick adri van Den Bosch schreef:

  Heel veel sterkte gewenst,Heel droevig nieuws,zo onverwachts. Veel sterkte voor de toekomst. Dick adri van Den Bosch Burgstraat 23a 4201aa Gorinchem

 17. Jan de Hoog schreef:

  Beste familie van Corrie,

  Van harte gecondoleerd en veel sterkte! Op tafeltennis was Corrie een hartelijke en sportieve vrouw met gevoel voor humor. Kortom: een fijne clubgenoot!

  Jan de Hoog

 18. Marije Timmer schreef:

  Lieve Marieke en Gijs,

  Wat verschrikkelijk droevig.

  Koos op de fiets, zongebruind, zo vriendelijk, met haar heerlijke nuchtere humor!
  Ik weet dat veel mensen haar gaan missen.

  Ik hoop dat het met jullie gaat.
  Marije

 19. Annemiek en Wouter schreef:

  Hoi Gijs en Marieke,
  Veel sterkte met het verlies van jullie moeder. We kwamen elkaar regelmatig tegen en hadden dan altijd een leuk gesprek. Ze had humor en was vaak vrolijk. We zullen haar missen!
  Hartelijke groeten Annemiek en Wouter

 20. Gert-Jan & Mirjam schreef:

  Lieve Gijs en familie,

  We wensen jullie zo ontzettend veel sterkte toe; wat een onverwacht verdriet en wat zullen jullie haar missen. We leven met jullie mee, hopelijk helpt tijd om rust te brengen in jullie gedachten. Koester alle liefdevolle herinneringen.
  Liefs, Gert-Jan en Mirjam

 21. Bep Giesbers schreef:

  Beste familie van Corrie,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder.
  Ik ken jullie moeder als een zachte, spontane vrouw, die door vele ontzettend gemist zal worden.
  Heel veel sterkte voor nu en in de komende tijd toegewenst met dit zware verlies.

 22. Anita Tukker schreef:

  Heel veel strekte gewenst met dit grote verlies.
  Wat gaan haar missen. Altijd vriendelijk tegen iedereen. Ik ken haar van de roei. Zij is het toonbeeld van ouder worden maar wel als een zwaan in de skiff roeien. Dat gaf ze ons ook mee. En alle vertrouwen dat je het kon. Vaak met haar geroeid zeker in Coronatijd. Heel gezellig. Ze was ook bij Typhoon zeer aktief waar ze liep en bezig was in de kantine.

 23. Bianca van der Willigen schreef:

  Beste familie van Corrie,

  Veel sterkte met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Ik heb haar mogen leren kennen als een fijne en zachtaardige vrouw. Vol bewondering dat zij nog steeds genoot van het roeien zowel met een ploegje als in een skiff.
  In gedachte bij jullie vanuit Frankrijk
  Bianca van der Willigen, roeilid GR&Z

 24. Paul van den Brom schreef:

  Beste familie gecondoleerd met Corrie. Corrie had het erg naar haar zin bij het tafeltennis en ze was een geziene persoon. Ze maakte met iedereen een praatje. Ik zal haar missen en zeker ook het tegen haar tafeltennissen..

 25. Milou van den Dool schreef:

  Wat een lief, zorgzaam, vriendelijk en energiek mens was Corrie. Ik zal haar missen op de roei.

  Liefs Milou

 26. Familie Bal schreef:

  Beste Gijs en familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon) moeder. Wat een droevig bericht! We hebben haar leren kennen als een vriendelijke, zachte vrouw.
  We zegenen jullie met moed en kracht voor de komende dagen.
  Groet,
  Ruud en Jeannette, Wouter en Jeanne Bal

 27. Carola schreef:

  Dag Corrie,

  Zo sta ik woensdagavond nog met je te kletsen en zo ben je een andere richting op geroeid.
  Behouden vaart .

  Groet Carola

 28. Cor van Vlaanderen schreef:

  Gecondoleerd met dit verlies. Corrie was jarenlang lid van onze vereniging en actief bij de maandaggroep. We zullen haar missen

 29. Sander schreef:

  Lieve Marieke, Gijs en naasten,

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit verlies.
  Jullie moeder was altijd hartelijk en vriendelijk, een lieve vrouw die altijd in was voor een praatje.
  Dat ze haar rust maar gevonden mag hebben.

  Liefs,

  Ingeborg en Sander

 30. Familie Visser schreef:

  Lieve Corrie,

  Bedankt voor wie je was. Hartelijk, meelevend, lief voor kinderen en altijd lekker bezig.

  Bedankt voor je gastvrijheid, de gesprekken, de groenten uit de tuin en de tip van SBO de Rotonde. Je hebt het niet meer mee kunnen maken maar Domien zit na maanden thuiszitten op de Rotonde. Hij heeft daar zijn plekje gevonden

  We hopen dat de plek waar jij nu bent mooier is dan welke plek hier dan ook op aarde. Een plek vol rust, liefde en blijdschap.

  We zullen je missen.

  Liefs,

  Robin, Lydia, Jordan, Domien en Noa

 31. Vincent schreef:

  Bedankt voor wie je was, ik zal je missen
  Liefs Vincent

 32. T De Rooij schreef:

  Familie, vrienden en kennissen gecondoleerd met het verlies van Corrie. Ze was een graag geziene gast in onze molen en als familie van de oud eigenaar ook altijd geïnteresseerd en het reilen en zeilen van de molen. Ook de restauratie welke op dit moment aan de gang is volgde ze met interesse. Omdat ze er nog niet opzitten kunnen we de wieken van de molen niet in de rouwstand zetten voor haar, maar in gedachten staan ze dat wel. Alle sterkte en steun gewenst voor iedereen names het hele team van molen Nooit Volmaakt Gorinchem.

 33. Johan&Annemarie Romme schreef:

  Dag Corrie!
  Onwaarschijnlijk en verdrietig vonden we het, toen we hoorden dat je er niet meer was. Laatst hielp je ons nog om de boten van de roei-jeugd in het water te leggen. Je droeg de jeugd afdeling van de roeivereniging een warm hart toe. Je droeg eraan bij, dat velen hun plekje in de boot en binnen de vereniging vonden. Je handelde vanuit positiviteit, kansen en capaciteiten van mensen, niet vanuit onmogelijkheden.
  Een voorbeeld voor allen.
  Liefs Johan&Annemarie

 34. Erica Houtgraaf schreef:

  Corrie kende ik vanaf onze verpleegkundige opleiding in het OLVG in Amsterdam. Ik heb haar leren kennen als een heel lieve hartelijke vrouw, met veel humor, maar ook met de serieuze kanten van haar. Zo fijn dat we elkaar bij onze jaarlijkse reünie steeds weer zagen. Het is zo een hele hechte groep geworden waar zij deel vanuit maakte.
  Wat zullen wij haar straks gaan missen. Maar we kunnen met elkaar terug kijken op veel mooie ontmoetingen. Ze heeft ons Chorinchem van al zijn mooie kanten een paar jaar geleden laten zien.
  Familie en vrienden, veel sterkte met het verlies jullie moeder, schoonmoeder en vriendin.
  Hartelijke groet
  Erica Houtgraaf

 35. Jacky van der Vleuten schreef:

  Ik ga je missen lieve Corrie. Je lach, je vrolijkheid, je puurheid. Ontzettend jammer dat je zo overwacht en veel te snel moeten missen. Ik hoop dat waar je ook bent, je weer mag aansluiten bij wie JIJ hebt gemist. Het gaat je goed daar en ik wens je achterblijvende familie en vrienden heel veel sterkte en vooral ook mooie herinneringen.
  Jacky

 36. Mathijs Ras schreef:

  Wat een vreselijk verlies! We gaan je spontane lach missen Corrie!!

  Heel veel sterkte familie en vrienden!

 37. Rink Feddema schreef:

  Helaas Corrie de Heus is ons rauw ontvallen
  Wij, leden van de senior tafeltennisgroep Gorinchem
  missen een waarachtig mens en hoeksteen van onze groep.
  Zij was geliefd en samenbindend. Wij zullen haar niet vergeten.

  Wim Breur, coach en namens de seniorgroep

 38. cornelis hoek schreef:

  lIEVE MARIEKE EN GIJS
  VAN HARTE GECONDOLEERD,MET HET VERLIES VAN CORRIE
  IK HEB AAN JULLIEMOEDER DANKBARE HERINNERINGEN INDERDAAD ALTIJD ZO FITAAL EN OPGEWEKT. ONVERGETELIJK!
  TOEN IN DE BURGSTRAAT VOORAL! HET GAAT JULLIE GOED HOOP IK? IK WOON AL 20 JAAR IN tHAILAND VANDAAR DAT IK DIT DROEVIGE BERICHT ZO LAAT BINNENKREEG
  HARTELIJKE GROETEN VAN CORNELIS HOEK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 2 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here