Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartverzorging Gorinchem

Uitvaartverzorging Gorinchem, Uitvaartzorg De Groot

Uitvaartverzorging GorinchemBent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die werkzaam is in de omgeving van Gorinchem? Dan bent u bij Uitvaartzorg De Groot aan het juiste adres. Uitvaartzorg De Groot is al jarenlang een bekend adres voor het verzorgen van een mooi afscheid voor uw dierbare. Met onze ruime ervaring weten wij veel af van de mogelijkheden die beschikbaar zijn in de omgeving van Gorinchem. Daarom weet u zeker dat wij geschikt zijn voor het verzorgen van de uitvaart voor uw naaste. Bij Uitvaartzorg De Groot staat persoonlijke aandacht centraal. Wij zullen u tijdens deze tijdrovende en emotionele periode bijstaan, en helpen waar wij kunnen. U wordt volledig ontzorgd, zodat u de tijd en ruimte krijgt die u nu nodig heeft. Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorging actief in Gorinchem en omgeving? Raadpleeg dan onze website, of lees hieronder verder.

Laat een prachtig afscheid in Gorinchem of omgeving verzorgen door Uitvaartverzorging De Groot

U krijgt bij Uitvaartzorg De Groot altijd een persoonlijke uitvaartbegeleider toegewezen. De uitvaartbegeleider gaat samen met u aan tafel om alle wensen voor de uitvaart te bespreken. Doordat u een persoonlijke uitvaartverzorger als vast aanspreekpunt krijgt, is het voor beide kanten gemakkelijker wanneer uw laatste wensen vertaalt moeten worden naar de organisatie van de uitvaart. U heeft bij Uitvaartzorg De Groot veel mogelijkheden bij het laten verzorgen van een uitvaart. Uiteraard kunt u kiezen tussen een begrafenis of een crematie. Voor de begrafenis kunt u zelf een begraafplaats uitkiezen. Een crematie kunt u laten plaatsvinden in ons eigen uitvaartcentrum, of op een andere locatie. Dit heet ook wel een ‘stille crematie’, wat een persoonlijkere sfeer heeft en veel toevoegt aan het afscheid. Meer hierover lees je op onze website. Heeft u verder nog onduidelijkheden, dan horen wij die graag. U kunt ons contacteren via de contact of Facebook pagina.