Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartcentrum Werkendam

Uitvaartcentrum Werkendam van Uitvaartzorg De Groot

Uitvaartcentrum WerkendamWilt u een uitvaart laten verzorgen en plaats laten vinden in een uitvaartcentrum in de omgeving van Werkendam? Dan kunnen wij van Uitvaartzorg De Groot u daar goed bij verder helpen. Wij zijn namelijk een ervaren uitvaartonderneming die gelegen is in Gorinchem. Wij beschikken over onze eigen uitvaartcentrum, waar het mogelijk is om de uitvaart van uw dierbare te laten plaatsvinden. Ook kan hier de verzorging van uw overleden dierbare gedaan worden. Wanneer u ons voor het eerst contacteert na het overlijden van uw dierbare, is het namelijk de mogelijkheid om uw dierbare mee te laten nemen naar onze uitvaartcentrum. Ook kan de verzorging bij u thuis plaatsvinden. Natuurlijk is het mogelijk dat u de verzorging zelf doet. Wij helpen u waar het nodig is. Wilt u de laatste wensen voor de uitvaart laten documenteren, dan kunt u dat ook bij ons doen op deze pagina.

Laat een prachtige uitvaart verzorgen in de uitvaartcentrum van De Groot in Werkendam

Een van onze uitvaartleiders, die uw vaste aanspreekpunt wordt, zal met u in gesprek gaan om uw wensen te bespreken. Bespreek uw wensen goed met uw nabije omgeving, om zo de rust te creƫren die u tijdens deze hectische periode nodig heeft. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen voor de uitvaart. Er zijn namelijk veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn het rouwvervoer, de decoratie, de uitvaartkist, het muziek en nog meer. Ook hoeft de uitvaart niet per se op onze locatie plaats te vinden. Als u een locatie in gedachte heeft waar uw geliefde graag kwam, dan kunnen wij gaan kijken of het een optie is om het op die locatie te laten verzorgen. Niets is immers mooier dan een persoonlijk afscheid, die het leven van uw dierbare reflecteert. U kunt ons altijd contacteren voor uw vragen en wensen. Doe dit via onze contact pagina of via onze Facebook.