Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Woudrichem

Crematie Woudrichem laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Crematie WoudrichemBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een crematie in Woudrichem? Dan bent u bij Uitvaartzorg de Groot op de goede plek. Wij helpen u graag bij het nadenken over de invulling van een crematie in Woudrichem. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u graag tijdens deze moeilijke en emotionele periode. Uw laatste wens is bij ons in vertrouwde handen. Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt die betrokken is bij de crematie in Woudrichem. 

Uitvaartzorg de Groot is een kleinschalige organisatie. Toch kunnen wij u alles bieden dat komt kijken wij het organiseren van een crematie in Woudrichem. Als u ervoor kiest om uw dierbare te laten cremeren in Woudrichem heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om het afscheid te organiseren in het crematorium. Ook is het mogelijk om voor de crematie een andere locatie in Woudrichem te kiezen, het crematorium wordt dan slechts gebruikt voor het cremeren van het lichaam. 

Uw dierbare laten cremeren in Woudrichem met de hulp van Uitvaartzorg de Groot 

Als u kiest voor een externe locatie om het afscheid te organiseren, noemen wij dan een stille crematie. Natuurlijk bieden wij u ook onze eigen locatie aan. Wij hebben meerdere vestigingen. Zo is er ook een uitvaartcentrum in Woudrichem. In dit uitvaartcentrum beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een waardig afscheid. U bent altijd welkom om langs te komen in ons uitvaartcentrum en de sfeer zelf te ervaren. Ook kunt u vast de foto’s bekijken op onze website. 

Persoonlijk contact, geduld en aandacht zijn belangrijke waarden bij Uitvaartzorg de Groot. Natuurlijk is het belangrijkste voor ons dat wij voldoen aan uw wensen. Deze verwerken wij zoveel mogelijk in de crematie. In een persoonlijk gesprek nemen wij deze graag met u door. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden bij een uitvaart in Woudrichem, neem dan gerust contact met ons op.