Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenisondernemer Woudrichem

Er is niets erger dan het overlijden van uw geliefde. Dit brengt veel verdriet met zich mee. Het is hierbij belangrijk dat u samen komt met uw nabije omgeving en rouwt voor uw dierbare. Een waardig afscheid is bovendien ook erg belangrijk bij het rouwproces. Daar kunnen wij van Uitvaartzorg De Groot u goed bij helpen. Wij zijn een begrafenisondernemer gelegen in de omgeving van Woudrichem. Bij ons is het belangrijk dat wij u de persoonlijke begeleiding geven die u verdient. Wanneer u door ons een uitvaart laat verzorgen, dan zal een van onze uitvaartleiders uw vaste aanspreekpunt zijn. De uitvaartleider gaat alles met u regelen om een prachtig afscheid te verzorgen voor uw dierbare. En ook alles omtrent de uitvaart zal door ons geregeld worden. Dan worden alle zorgen uit uw handen ontnomen, en heeft u de tijd en ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, bekijk dan eens onze website.

Laat een prachtige en waardige begrafenis verzorgen door de uitvaartleiders van Begrafenisondernemer De Groot in Woudrichem

Wanneer u ons kiest als de uitvaartonderneming die het afscheid kan verzorgen voor uw dierbare, zal de uitvaartleider die uw aanspreekpunt wordt dag en nacht voor u klaar staan. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen en meer. Wij gaan samen met u in een uitgebreid gesprek om al uw wensen voor de uitvaart te bespreken. Zo is er veel wat u zelf kunt kiezen bij het verzorgen van een uitvaart. En uiteraard is het ook mogelijk om gedeeltes van de uitvaart zelf te verzorgen. Wilt u uw laatste wensen doorgeven voor de uitvaart? Dan kunt u dat doen op deze pagina. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Voor contact belt u ons op het nummer 0183 – 633 500 of mailt u naar info@uitvaartzorgdegroot.nl. Ook zijn wij altijd beschikbaar op onze Facebook pagina.