Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Woudrichem

Met Uitvaartzorg de Groot de begrafenis van uw geliefde regelen in Woudrichem

Voor de mooi en waardig afscheid van uw geliefde kunt u terecht bij Uitvaartzorg de Groot. Wij regelen de begrafenis van uw dierbare in Woudrichem zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. U heeft voor ons gekozen en dat betekend veel voor ons. Het is onze taak om uw vertrouwen in ons niet te beschadigen. Uitvaartzorg de Groot heeft verschillende locaties in Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in andere delen van Nederland de uitvaart te regelen. De organisatie van een uitvaart is niet zomaar wat, er moet heel veel gebeuren. Laat ons u helpen met het organiseren van de begrafenis in Woudrichem. Wij geloven dat persoonlijke aandacht de kwaliteit van zorg verhoogd, en vinden dit dan ook heel erg belangrijk. Voor onze ervaren uitvaartverzorgers Begrafenis Woudrichem zult u altijd de prioriteit zijn.

Ook met een kleiner budget kunt u bij Uitvaartzorg de Groot terecht

Wij begrijpen het heel goed als u een kleiner budget heeft voor de uitvaart, maar dit hoeft niet te betekenen dat de uitvaar minder georganiseerd is. Samen met uw persoonlijke uitvaartleider halen jullie alles uit uw budget. Doordat u een persoonlijke uitvaartleider als aanspreekpunt toegewezen krijgt, is het zowel voor u en voor ons makkelijker om uw wensen te vertalen in de organisatie van de begrafenis in Woudrichem. Voor meer informatie over de kosten van een uitvaart kunt u onze website bekijken. U en uw wensen zijn voor ons prioriteit, er is ook heel veel mogelijk. Heeft u liever een kleinschalig afscheid? Of wilt u een uitgebreid afscheid met bijvoorbeeld een high-tea? Alle opties staan open.

Voor vragen of onduidelijkheden over een uitvaart in Woudrichem kunt u hier contact met ons opnemen. Wij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Bekijk ook eens onze Facebook pagina!