Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Werkendam

Uitvaartzorg WerkendamWilt u een prachtige uitvaart laten verzorgen in Werkendam of omgeving? Dan helpen wij van Uitvaartzorg De Groot u hier graag mee verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een onvergetelijke afscheid te laten verzorgen voor een dierbare die overleden is. Daarbij is het voor ons belangrijk om de laatste wensen van de dierbare en de nabestaanden uit te laten komen voor de uitvaart. Niets is namelijk mooier dan een persoonlijke uitvaart, die het leven van de overleden dierbare reflecteert. Wanneer uw dierbare recent overleden is, moet u ons eerst bellen om de verzorgers langs te laten komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt en de verzorging van het lichaam gedaan. Als u het wilt, kunt u dit zelf ook doen. Wij zullen u dan assisteren en adviseren waar het nodig is. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door onze uitvaartzorg in Werkendam, lees dan verder.

Een prachtige uitvaart in Werkendam of omgeving

Wanneer u ons contacteert, gaan wij met u een gesprek aan waarin alle wensen en uw budget wordt besproken. Het is belangrijk dat u uw wensen bespreekt met uw nabije omgeving, om zo de rust te bewaren. Aan de hand van uw eigen budget en uw persoonlijke wensen gaan wij ervoor zorgen dat er een onvergetelijke uitvaart verzorgd zal worden. De kosten van de uitvaart hangen af van veel verschillende onderdelen. Zo heeft een crematie andere kosten dan een begrafenis. Wilt u meer weten over de kosten die bij de uitvaart komen kijken, dan kunt u eens hier kijken. Wanneer u een uitvaart door ons laat verzorgen, zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Wij gaan alles voor u regelen, zodat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen nu dit nodig is.

Begrafenis regelen in Werkendam

We krijgen allemaal wel eens in ons leven te maken met het overlijden van een dierbare. Voor de sommige families is het de eerste keer dat ze een begrafenis moeten organiseren. Het kan een overweldigende ervaring zijn, maar bij uitvaartcentrum de Groot zijn we er om u te helpen. Wij bieden u ons medeleven en alle ondersteuning die u nodig heeft bij het regelen van een begrafenis in Werkendam.

Wij regelen alles voor u

Onze medewerkers verzorgen alle aspecten van het organiseren van een begrafenis in Werkendam. Van het kiezen van de juiste kist of urn tot het boeken van een locatie voor de plechtigheid en het inhuren van muzikanten of sprekers voor de dienst. Wij regelen ook het vervoer van uw dierbare en zorgen ervoor dat alle juridische zaken voor en na de begrafenis geregeld zijn, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. U kunt erop vertrouwen dat alles goed wordt geregeld, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken dan over het herdenken van het leven van uw dierbare en het vieren van zijn of haar nagedachtenis met degenen die hem of haar het beste kenden.

Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina voor condoleances en meer.