Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Werkendam

Uitvaartzorg Werkendam, De Groot

Uitvaartzorg WerkendamWilt u een prachtige uitvaart laten verzorgen in Werkendam of omgeving? Dan helpen wij van Uitvaartzorg De Groot u hier graag mee verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een onvergetelijke afscheid te laten verzorgen voor een dierbare die overleden is. Daarbij is het voor ons belangrijk om de laatste wensen van de dierbare en de nabestaanden uit te laten komen voor de uitvaart. Niets is namelijk mooier dan een persoonlijke uitvaart, die het leven van de overleden dierbare reflecteert. Wanneer uw dierbare recent overleden is, moet u ons eerst bellen om de verzorgers langs te laten komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt en de verzorging van het lichaam gedaan. Als u het wilt, kunt u dit zelf ook doen. Wij zullen u dan assisteren en adviseren waar het nodig is. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door onze uitvaartzorg in Werkendam, lees dan verder.

Een prachtige uitvaart in Werkendam of omgeving laten verzorgen door Uitvaartzorg De Groot

Wanneer u ons contacteert, gaan wij met u een gesprek aan waarin alle wensen en uw budget wordt besproken. Het is belangrijk dat u uw wensen bespreekt met uw nabije omgeving, om zo de rust te bewaren. Aan de hand van uw eigen budget en uw persoonlijke wensen gaan wij ervoor zorgen dat er een onvergetelijke uitvaart verzorgd zal worden. De kosten van de uitvaart hangen af van veel verschillende onderdelen. Zo heeft een crematie andere kosten dan een begrafenis. Wilt u meer weten over de kosten die bij de uitvaart komen kijken, dan kunt u eens hier kijken. Wanneer u een uitvaart door ons laat verzorgen, zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Wij gaan alles voor u regelen, zodat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen nu dit nodig is.

Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina voor condoleances en meer.