Uitvaartzorg Werkendam

Bel ons en we helpen u meteen.

Wilt u een prachtige uitvaart laten verzorgen in Werkendam of omgeving? Dan helpen wij van Uitvaartzorg De Groot u hier graag mee verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een onvergetelijke afscheid te laten verzorgen voor een dierbare die overleden is. Daarbij is het voor ons belangrijk om de laatste wensen van de dierbare en de nabestaanden uit te laten komen voor de uitvaart nabij Werkendam. Niets is namelijk mooier dan een persoonlijke uitvaart, die het leven van de overleden dierbare reflecteert.

Wanneer uw dierbare recent overleden is, kunt u ons eerst bellen om de verzorgers langs te laten komen. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt en de verzorging van het lichaam gedaan. Als u het wilt, kunt u dit zelf ook doen. Wij zullen u dan assisteren en adviseren waar het nodig is. Wilt u de uitvaart laten verzorgen door onze begrafenisondernemer in Werkendam, lees dan verder.

Een prachtige uitvaart in Werkendam of omgeving

Wanneer u ons contacteert, gaan wij met u een gesprek aan waarin alle wensen en uw budget wordt besproken. Het is belangrijk dat u uw wensen bespreekt met uw nabije omgeving, om zo de rust te bewaren. Aan de hand van uw eigen budget en uw persoonlijke wensen gaan wij ervoor zorgen dat er een onvergetelijke uitvaart verzorgd zal worden. De kosten van de uitvaart hangen af van veel verschillende onderdelen. Zo heeft een crematie andere kosten dan een begrafenis. Wilt u meer weten over de kosten die bij de uitvaart komen kijken, dan kunt u eens hier kijken. Wanneer u een uitvaart door ons laat verzorgen, zullen wij al uw zorgen uit uw handen nemen. Wij gaan alles voor u regelen, zodat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen nu dit nodig is.

Begrafenis regelen in Werkendam

We krijgen allemaal wel eens in ons leven te maken met het overlijden van een dierbare. Voor de sommige families is het de eerste keer dat ze een begrafenis moeten regelen in de buurt van Werkendam. Het kan een overweldigende ervaring zijn, maar bij begrafenisondernemer de Groot in de buurt van Werkendam zijn we er om u te helpen. Wij bieden u ons medeleven en alle ondersteuning die u nodig heeft bij een begrafenis regelen in Werkendam.

Wij regelen alles voor u

Onze begrafenisondernemer verzorgt alle aspecten van het organiseren van een begrafenis in Werkendam. Van het kiezen van de juiste kist of urn, tot het boeken van een locatie voor de uitvaart. Of het inhuren van muzikanten of sprekers voor de dienst. Wij regelen ook het vervoer van uw dierbare en zorgen ervoor dat alle juridische zaken voor en na de begrafenis geregeld zijn, zodat er achteraf geen onverwachte verrassingen zijn. U kunt erop vertrouwen we alles goed geregelen, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken dan over het herdenken van het leven van uw dierbare en het vieren van zijn of haar nagedachtenis met degenen die hem of haar het beste kenden. Kies voor Uitvaartzorg de Groot voor een begrafenisondernemer voor uw uitvaart in de buurt Werkendam.

Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina voor condoleances en meer.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Als u twijfelt over de verzekeringsvorm dan wel waarde van uw polis, laat ons dit dan voor u uitzoeken. We helpen u hierbij graag en kunnen u na een korte inventarisatie van uw uitvaartwensen al direct een indicatie geven of u voldoende bent verzekerd!

Uw uitvaartwensen vastleggen geefteen gerust gevoel en houvast voor de nabestaande(n).
Graag helpen we u met het invullen hiervan en beantwoorden wij uw vragen, zodat alles duidelijk is voor nu en in de toekomst.

uitvaart

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u een vraag of wilt u advies over het regelen van een uitvaart en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u vragen over het regelen van een begrafenis en/of wilt u een voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeftvragen over het regelen van een crematie en/of wilteen voorgesprek hierover? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Mijn naam is Petra van Wijngaarden. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Funus Uitvaartzorg. Begonnen als overledene-verzorgster, assistente tijdens uitvaarten en chauffeuse van de statie-auto. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als uitvaartverzorgster door te groeien. Het blijft steeds weer bijzonder om op zo’n kwetsbaar moment, vlak na het overlijden van een geliefde, bij een familie te mogen komen en in alle rust de uitvaart te bespreken. Vaak toch wel heel persoonlijke gesprekken, met soms een lach en vaak een traan. Het is mooi om tijdens deze gesprekken vorm te geven aan een uitvaart en deze te mogen uitvoeren aan de hand van de wensen van de overledene zelf en zijn of haar nabestaanden. In deze momenten wil ik u graag helpen en terzijde staan in alles wat geregeld moet worden, zodat u na de uitvaart terug kunt kijken op een uitvaart die naar alle wensen is uitgevoerd.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Marjan Honkoop. Ik ben sinds 2015 in dienst bij Uitvaartzorg De Groot en werk ook indien nodig in onze andere vestigingen in Zaltbommel en Geldermalsen. Mijn drijfveer om dit werk te doen is dat ik het belangrijk vind dat mensen, die een naaste verliezen, zich in de tijd die volgt kunnen richten op het afscheid nemen van hun dierbare en dat zij alles wat geregeld moet worden aan mij kunnen overlaten. Samen kunnen wij dan werken aan een mooie en respectvolle uitvaart waarbij de wens van hun dierbare en die van hen op een zo uniek mogelijke manier wordt vormgegeven. Het mooie van een uitvaart nu is dat vrijwel alles kan, van een ijskar bij de begraafplaats tot livemuziek bij de afscheidsbijeenkomst of heel klein met een thermoskan koffie, op een bankje bij het graf, na de begrafenis. Bij Uitvaartzorg De Groot werk ik samen met een team, met ieder zijn eigen specialiteiten, om u met raad en daad terzijde te staan zodat u de uitvaart, op uw eigen manier, vorm kunt geven en als u dat wilt denk ik met u mee en adviseer ik u daarbij.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Mijn naam is Leon Luhrman en ik ben sinds 2001 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij leven is ieder mens uniek, ik vind daarom dat iedereen na zijn of haar overlijden op een eigen wijze centraal moet staan. Ieder mens verdient een uniek afscheid, of dat nu eenvoudig is of een uitvaart met veel persoonlijke woorden, bloemen en muziek. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van nabestaanden. Belangrijk hierin is om de nabestaanden aan te voelen hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbare en hen van goede adviezen te mogen voorzien. Mijn empathisch vermogen speelt hierbij een grote rol. Ik wil graag samen met u meedenken over het laatste afscheid van uw dierbare.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw uitvaartwensen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 12 uur contact met u op.

praten-over-de-dood

Wil u heeft geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam? Gewoon voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.