Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Werkendam

Crematie Werkendam geregeld door Uitvaartzorg De Groot

Crematie WerkendamWilt u een waardige en gepaste crematie voor uw dierbare laten verzorgen in de omgeving van Werkendam? Dan bent u bij het ervaren team van Uitvaartzorg De Groot aan het juiste adres. Uitvaartzorg De Groot vindt het belangrijk om altijd mee te gaan met de ontwikkelingen en verwachtingen van de hedendaagse uitvaartzorg. Daarom zijn onze klanten ten alle tijden onze prioriteit. Wij weten hoe moeilijk en emotioneel de periode van het overlijden van een dierbare is, en daarom zullen wij u altijd steunen. Wij geven u aandacht en zorgen voor persoonlijk contact met de nabestaanden. U wordt door ons volledig begeleidt, en alles wat betreft de crematie en omtrent de crematie wordt voor u geregeld. Zo heeft u de tijd en ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een uitvaart door Uitvaartzorg De Groot, lees dan verder.

Een crematie in Werkendam laat u verzorgen door het team van Uitvaartzorg De Groot

Bij ons is het dé prioriteit om de laatste wensen van de overleden dierbare ter vervulling te laten komen. Zo komt er een waardig en gepast afscheid, zoals de overleden dierbare het voor ogen had. De crematie van uw dierbare kunt u in ons eigen uitvaartcentrum laten plaatsvinden. Wij hebben meerdere uitvaartcentrums, die u vindt in Gorinchem, Woudrichem, Arkel en Rotterdam. Zo is ons werkgebied ook Zuid-Holland en een deel van Noord-Brabant. Onze uitvaartcentra zijn uitermate geschikt om een waardig afscheid te nemen van uw dierbare. Wellicht wilt u een meer persoonlijke locatie voor het afscheid van uw dierbare. Daarom hebben wij ook de optie om een stille crematie te laten verzorgen. Dan zal de crematie in Werkendam nog steeds in onze uitvaartcentrum plaatsvinden, maar kiest u zelf de locatie voor het afscheid. Wij kijken graag met u naar de opties, en in hoeverre deze mogelijk zijn.

U kunt ons ten alle tijden contacteren voor uw vragen en zorgen over de uitvaart in Werkendam. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.