Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis regelen Werkendam

Begrafenis regelen Werkendam bij Uitvaartzorg De Groot

Wilt u een prachtige uitvaartzorg aan de hand van een begrafenis laten regelen in Werkendam of omgeving? Dan helpen wij van begrafenisondernemer De Groot u daar enorm graag mee verder. Wanneer uw dierbare is overleden, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan zullen wij samen met onze zorgzame en kundige verzorgingsteam spoedig naar u toe komen om de verzorging van het lichaam te regelen. Hierbij is het ook mogelijk om de opbaring in uw huis te laten plaatsvinden. De opbaring en de verzorging kan ook in ons uitvaartcentrum georganiseerd worden. De keuze is aan u. Wij geloven er namelijk in dat er een prachtig afscheid tot stand komt wanneer de uitvaart zo persoonlijk mogelijk verzorgd wordt. Wilt u meer weten over het laten regelen van een begrafenis in Werkendam door begrafenisondernemer De Groot, lees dan verder.

Een prachtige begrafenis laten regelen in Werkendam, de uitvaartleiders van Uitvaartzorg De Groot helpen u graag verder

Het is namelijk onze prioriteit om aan de hand van de laatste wensen van de overleden dierbare en de wensen van de nabestaanden een prachtige en onvergetelijke uitvaart te verzorgen. Een uitvaart waar iedereen een warm en fijn gevoel van krijgt als hij of zij eraan terug denkt. Om de uitvaart zo persoonlijk en zo mooi mogelijk te maken, luisteren wij graag naar al uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij een uitvaart komen kijken, dan kunt u eens deze pagina raadplegen. U kunt bijvoorbeeld de locatie van de uitvaart zelf kiezen. Ook is het mogelijk om een gedeelte van de uitvaart zelf te verzorgen als u dit wilt. Wilt u verder nog wat weten over onze uitvaartzorg, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Heeft u verder nog vragen, dan horen wij die graag. U vindt onze contact gegevens onderaan de website. Bekijkt u ook eens onze Facebook groep door hier te klikken.