Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Sleeuwijk

Uitvaartzorg in Sleeuwijk van Uitvaartzorg de Groot

Voor een mooie uitvaart met goede uitvaartzorg in Sleeuwijk kunt u terecht bij Uitvaartzorg de Groot. Wij vinden het belangrijk om mee te gaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaartzorg. Uiteraard houden wij een oog op de ontwikkelingen van de samenleving en passen wij ons aan wanneer dat nodig is. Door de persoonlijke aandacht van de nabestaanden centraal te zetten wordt de kwaliteit van zorg verhoogd. U vertrouwt in ons, en het is onze taak om dat vertrouwen niet te beschadigen. Afscheid nemen kan maar één keer, enUitvaartzorg Sleeuwijk  deze ene keer moet herinnerd worden als een fijne, vertrouwde beleving. Bij Uitvaartzorg de Groot krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die altijd op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Op deze manier is het zowel voor ons en voor u makkelijk om uw laatste wensen uit te laten brengen.

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden

Uitvaartzorg de Groot is gevestigd in Gorinchem, een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Wij leveren uitvaarten in heel Zuid-Holland en Noord-Brabant, maar het is ook mogelijk om samen met ons in een andere omgeving een uitvaart te regelen. Bij Uitvaartzorg de Groot is veel mogelijk. De uitvaart kan naar uw wensen georganiseerd worden, intiem of een uitgebreid afscheid. Ook als u een kleiner budget heeft kunt u bij ons terecht. Onze uitvaartverzorger haalt dan alles uit uw budget wat mogelijk is. Dit doen we doormiddel van uw prioriteiten naar boven te halen. Onze uitvaartverzorgers zijn altijd geduldig, zorgzaam, deskundig en staan dag en nacht voor u klaar om alle zorgwerkzaamheden uit te voeren. Als u vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd onze website bezoeken of contact met ons opnemen, wij staan dag en nacht voor u klaar. Bekijk ook onze Facebook pagina!