Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Cremeren Sleeuwijk

Cremeren Sleeuwijk laat u regelen door Uitvaartzorg De Groot

Bent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer die de crematie van uw dierbare volledig kan verzorgen? Dan helpen wij van Uitvaartzorg De Groot u graag verder. Uitvaartzorg De Groot is al jarenlang een bekend adres voor het laten verzorgen van een crematie in de omgeving van Gorinchem. U kunt de crematie laten plaatsvinden in onze eigen uitvaartcentrum in Gorinchem. Ons uitvaartcentrum is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een uitvaart. Er is een aula aanwezig voor de plechtigheid. Ook is er een ruimte waar u na afloop een drankje en een hapje kunt nuttigen. Alle mogelijkheden voor de crematie worden uitgebreid met u besproken. Meer over onze uitvaartlocatie vindt u hier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het cremeren van uw dierbare in de omgeving van Sleeuwijk, lees dan verder.

Laat het cremeren en de afscheid in Sleeuwijk volledig regelen door Uitvaartzorg De Groot

Zoals u heeft gelezen, hebben wij onze eigen uitvaartlocatie beschikbaar in Gorinchem. Het is ook mogelijk om een ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Dit houdt in dat u alleen de crematie zelf laat plaatsvinden in ons uitvaartcentrum. Het afscheid zelf kunt u laten verzorgen op een locatie naar eigen keuze. Een locatie waar uw geliefde een fijne tijd heeft gehad, en waar hij of zij graag kwam. Dit maakt de uitvaart nog persoonlijker, en dus nog mooier. Meer over de stille crematie leest u op deze pagina. Wij gaan samen met u in een gesprek om alle wensen en de mogelijkheden bij de crematie te bespreken. En wanneer u zelf een gedeelte van de uitvaart wilt verzorgen, dan is dit ook mogelijk. Wij helpen u wanneer u dit wenst. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op onze contact pagina of Facebook pagina.

.