Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen Sleeuwijk

Crematie regelen Sleeuwijk bij Uitvaartzorg De Groot

Crematie regelen Sleeuwijk

Crematie regelen Sleeuwijk

Op het moment dat een dierbare overlijdt, moeten er veel beslissingen genomen worden. Wij begrijpen dat die een ingrijpende gebeurtenis en dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom staan wij voor u klaar, met aandacht voor al uw wensen. Uitvaartzorg De Groot bestaat uit meerdere vestigingen. Hierdoor bestaat ons werkgebied uit geheel Zuid-Holland en een deel va Noord-Brabant. Op dit moment verzorgen we ook geregeld uitvaarten in Sleeuwijk. U bent geheel vrij in uw locatie keuze, dit betekent dat u dus niet per se een uitvaart locatie dicht bij uw eigen woonplaats hoeft te kiezen.

Het belangrijkste in het kiezen van een locatie zijn uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden. In het geval dat genodigden niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart, bieden wij u de mogelijkheid tot een livestream. Zo kan iedereen tot de uitvaart volgen. Deze video kan ook opgeslagen worden zodat u de mogelijkheid heeft om het nog eens terug te kijken. 

De voordelen van een stille crematie 

Bij Uitvaartzorg De Groot kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat er geen afscheid wordt genomen inzet crematorium, maar op een andere locatie. Het crematorium wordt dus alleen gebruikt voor de crematie van het lichaam. In het kiezen van een locatie om afscheid te nemen bent u vrij. Een stille crematie heeft een aantal voordelen. Zo is het vaak goedkoper, zijn er meer mogelijkheden qua planning en mag u uw eigen locatie kiezen. 

U heeft veel opties als het gaat om het kiezen van de juiste locatie voor de uitvaart. Wij kunnen u hierbij helpen. Met het kiezen van de locatie kunt u ook zelf de sfeer bepalen. Uitvaartzorg De Groot biedt u ook nazorg, wij kunnen u helpen bij zaken die nog geregeld moeten worden na de uitvaart. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. 

.