Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begraven Sleeuwijk

Begraven Sleeuwijk met de hulp van Uitvaartzorg De Groot 

Begraven SleeuwijkUitvaartzorg De Groot heeft al 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen bij het regelen van een uitvaart. Daarom weten onze uitvaartverzorgers goed hoe ze u moeten bijstaan in deze moeilijke tijd. Het verliezen van een dierbare is altijd moeilijk. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er helemaal niet naar staat om een uitvaart te regelen. Daarom helpen wij u graag bij het nemen van moeilijke beslissingen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden, die we rustig met u zullen doornemen. 

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg De Groot gaan altijd deskundig te werk. Daarnaast zijn ze geduldig en zorgzaam. We vinden het belangrijk dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Dat het de kwaliteit van onze diensten verbetert hebben wij ervaren. Onze uitvaartonderneming is gevestigd in Gorinchem, maar we bezitten locaties verspreid door heel Nederland. Aan u de keuze van welke locatie u gebruik wilt maken.

Waardig afscheid nemen 

Uiteraard voldoen al onze locaties aan alle faciliteiten die u nodig heeft voor het regelen van een uitvaart. Zo beschikken we over een aula en een ruimte waar u rustig na de uitvaart nog even kunt napraten met familie en vrienden. Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een andere locatie. Misschien heeft u al een locatie in uw hoofd, een locatie die iets betekende voor de overledene. Het kan ook dat u nog geen idee heeft, ook hierbij kunnen wij u helpen. 

Bij Uitvaartzorg De Groot kunnen wij alles voor u regelen. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om de uitvaart te livestreamen. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om de uitvaart te volgen, ook als ze niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Ook kunnen we het vervoer voor u regelen. De verzorging van de overledene door ons laten doen is ook een optie. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen, eventueel onder onze begeleiding. 

.