Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 130 recensies
Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Sleeuwijk

Begrafenis Sleeuwijk volledig verzorgd door Begrafenisondernemer De Groot

Begrafenis SleeuwijkIs uw dierbare recentelijk overleden en wilt u hem of haar laten begraven in de omgeving van Sleeuwijk? Dan helpen wij van Begrafenisondernemer De Groot u hier enorm graag mee verder. Wij zijn een uitvaartonderneming met veel ervaring in onze regio. Daarom hebben wij veel mogelijkheden wat betreft de uitvaart en de begrafenis van uw dierbare. Samen met u gaan we kijken hoe we een waardig afscheid gaan verzorgen voor uw dierbare. Het is daarbij ook de prioriteit van Uitvaartzorg De Groot om mee te gaan met de hedendaagse ontwikkelingen van een uitvaartzorg.

Echter zullen wij u ook veel persoonlijke aandacht en begeleiding geven tijdens een zware en emotionele periode. Wij helpen u graag met alles omtrent de uitvaart zelf en de randzaken die erbij horen. U wordt volledig ontzorgd, waardoor u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Dan krijgt u de tijd en de ruimte om te rouwen. Wilt u meer weten over een begrafenis in Sleeuwijk of omgeving, lees dan verder.

Laat een prachtige begrafenis in Sleeuwijk verzorgen door de ervaren uitvaartleiders van Begrafenisonderneming De Groot

Niets is mooier dan een uniek en persoonlijk afscheid. Een uitvaart die het leven van uw dierbare reflecteert. Aan de hand van de wensen van u en uw nabije omgeving gaan we een prachtige uitvaart verzorgen. Een afscheid die later een warm en fijn gevoel aan de nabestaanden geeft. Bij een begrafenis zijn er bovendien veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u zelf de uitvaartkist, de decoratie, het rouwwagen en nog veel meer zelf bepalen. Maar ook de locatie van waar uw dierbare begraven wordt kunt u zelf uit kiezen. Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat de kosten van een begraafplaats verschilt per gemeente. Wilt u meer weten over een uitvaart in Sleeuwijk, raadpleeg dan onze website. Ook kunt u ons altijd contacteren via de contact pagina of via onze Facebook pagina.