Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies
uitvaart locatie

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Rijswijk

Begrafenis Rijswijk laten verzorgen door Uitvaartzorg de Groot 

Begrafenis RijswijkUitvaartzorg de Groot ondersteunt u graag bij het verzorgen van een begrafenis in Rijswijk. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt op een mooie en waardige manier afscheid nemen. Voor een begrafenis in Rijswijk moeten veel zaken geregeld worden. Hier helpen onze uitvaartverzorgers u graag bij. Uitvaartzorg de Groot ontzorgt u volledig. Wij zijn zorgvuldig en hebben aandacht voor uw wensen. Onze uitvaartverzorgers verzorgen uitvaarten in de regio Gorinchem. Ook buiten deze regio staan wij voor u klaar. 

Onze onderneming is kleinschalig en huiselijk. Dit vindt u ook terug in ons uitvaartcentrum. In Gorinchem kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum voor de begrafenis in de omgeving van Rijswijk. Daarnaast is het ook mogelijk om het afscheid te organiseren in een van onze andere vestigingen. Wij vertellen u hier graag meer over. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen en vertellen we u meer over onze mogelijkheden. 

Uw wensen staan centraal bij Uitvaartzorg de Groot 

Als het gaat om een locatie wilt u natuurlijk dat deze passend is en de juiste sfeer heeft. De locatie is uw vrije keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om de begrafenis te organiseren op een andere locatie in de omgeving van Rijswijk. Als het gaat om de begraafplaats heeft u ook verschillende mogelijkheden. Dat betekent dat u bijvoorbeeld kunt kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar ook is het een optie om uw dierbare te laten begraven op een natuurbegraafplaats. Hier bevinden de graven zich in een natuurlijke omgeving. 

Bij Uitvaartzorg de Groot geloven wij dat door persoonlijke aandacht voor de nabestaanden centraal te stellen in onze dienstverlening, de kwaliteit van de zorg toeneemt. U krijgt u altijd een vaste uitvaartverzorger aangewezen. Bij deze persoon kunt u altijd terecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de uitvaart in Rijswijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.