Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Raamsdonksveer

Crematie Raamsdonksveer laten verzorgen door Uitvaartzorg De Groot

Crematie RaamsdonksveerBij het regelen van een crematie in Raamsdonksveer is veel mogelijk. Dit kunnen lastige keuzes zijn. Op het moment dat een dierbare overlijdt staat de wereld even stil. Wij begrijpen dat uw hoofd er even niet naar staat om al deze beslissingen te nemen. In dat geval staan wij voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Wij kunnen u helpen om de uitvaart zo te organiseren als u het voor ogen heeft. Van een kleine plechtigheid tot een uitgebreid afscheid met een high-tea, alle opties zijn open.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit vele verschillende locaties. Natuurlijk bent u op zoek naar een locatie die bij u past en waar een passende sfeer heerst. Wij kunnen u helpen met zoeken naar een locatie die aan uw wensen voldoet. Als u kiest voor een stille crematie in Raamsdonksveer heeft u de mogelijkheid om zelf een locatie uit te kiezen. 

Zelf de sfeer bepalen tijdens het laatste afscheid 

Bij een stille crematie in Raamsdonksveer wordt er afscheid genomen op een andere locatie. Hierdoor kunt u zelf de sfeer bepalen. Het crematorium wordt alleen gebruikt voor de crematie van het lichaam. Het heeft een aantal voordelen. Zo is het vaak goedkoper en zijn er meer mogelijkheden qua planning. Onze vestigingen zijn zo ingericht dat u op een vredige plek het laatste afscheid kunt organiseren. Ze beschikken ook over alle faciliteiten die u nodig heeft. 

Er is een aula aanwezig en ook beschikken we over een ruimte waar na afloop rustig een drankje en een hapje genuttigd kan worden. Onze uitvaartbegeleiders zullen alle mogelijkheden met uw bespreken. Voor een sfeerimpressie kunt u de foto’s bekijken. Ons kantoor is gevestigd in Gorinchem, maar we hebben verschillende vestigingen in Zuid-Holland en Nood-Brabant. Als u vragen heeft of u wilt meer weten of onze mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. 

.