Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Nieuwendijk

Uitvaartzorg Nieuwendijk vindt u bij Uitvaartzorg de Groot 

Uitvaartzorg NieuwendijkUitvaartzorg de Groot is uw uitvaartzorg in Nieuwendijk. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee en nemen uw zorgen uit handen. Wij begrijpen dat uw hoofd er niet naar staat om een uitvaart te regelen, na het overlijden van uw dierbare. Dit is een ingrijpende gebeurtenis. Daarom willen wij u hier graag bij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste bij kunnen staan. 

Uitvaartzorg de Groot in Nieuwendijk is een kleinschalige onderneming dat uitvaarten organiseert in de regio Gorinchem. Wij hebben vestigingen in Gorinchem, Rotterdam, Woudrichem en Arkel. Voor een sfeerimpressie van onze locatie kunt u alvast kijken naar de foto’s. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in ons uitvaartcentrum. Voor het organiseren van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Om aan al uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij u meerdere opties. Deze zullen wij rustig met u doornemen. 

Persoonlijke aandacht is belangrijk bij Uitvaartzorg de Groot 

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of u een begrafenis of een crematie wilt organiseren. Daarnaast kunt u een locatie kiezen die voldoet aan uw wensen. Belangrijk is dat de locatie de juiste sfeer heeft. Natuurlijk bent u welkom in ons uitvaartcentrum, maar u kunt ook kiezen voor een externe locatie. Onze medewerkers zijn bekend in de regio en hebben ervaring met verschillende locaties. Zij kunnen u hierin adviseren. 

Uitvaartzorg de Groot in Nieuwendijk kan alles voor u regelen. Zo hebben wij een ervaren verzorgingsteam. Zij kunnen uw dierbare voor de laatste keer verzorgen. Dit mag u natuurlijk ook zelf doen of samen met onze medewerkers. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de uitvaart live te streamen. Zo kan iedereen aanwezig zijn, ook wanneer dit fysiek niet mogelijk is. Voor vragen of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u verder. 

.