Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis Nieuwendijk

Begrafenis Nieuwendijk organiseren met Uitvaartzorg de Groot 

Begrafenis NieuwendijkNa het overlijden van een dierbare belandt u in een moeilijke en emotionele periode. Bij het regelen van de begrafenis in Nieuwendijk moet u belangrijke beslissingen nemen. In een periode van rouw is dit moeilijk. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg de Groot voor u klaar. Wij stellen uw wensen centraal en geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mee gegaan in de hedendaagse verwachtingen van een uitvaartzorg. Daarom houden wij altijd een oog op de ontwikkelingen.

Uitvaartzorg de Groot verzorgt al meer dan 25 jaar uitvaarten in de regio Gorinchem. Het belangrijkste vinden wij dat u de begrafenis in Nieuwendijk kunt organiseren die u voor ogen had. Daar willen wij u bij helpen. Daarom bieden wij u meerdere mogelijkheden aan. In een gesprek vertellen wij u graag over onze mogelijkheden, maar eerst willen wij weten wat uw wensen zijn. Dan kunnen wij meteen zien welke opties goed passen. 

Ook na de begrafenis staan wij voor u klaar 

Uitvaartzorg de Groot kan alles voor u regelen, denk aan de locatie, bloemen, drukwerk, rouwvervoer en meer. Ons vaste verzorgingsteam zorgt ervoor dat uw dierbare nog één keer met aandacht verzorgt wordt. Natuurlijk mag u het ook aangeven wanneer u dit zelf wilt doen, of misschien samen met ons team. Na de begrafenis in Nieuwendijk laten wij u niet meteen los. Wij willen u graag ook nabestaanden hulp aanbieden. 

Vaak komt er ook na de begrafenis in Nieuwendijk nog veel op u af. Allerlei zaken worden ineens duidelijk die u nog moet regelen. Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt gebruik maken van onze hulp met het opzeggen van abonnementen en diensten. Natuurlijk kunt u ook altijd een beroep op ons doen als u behoefte heeft aan een goed gesprek. Neem altijd contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. 

.