Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartcentrum Leerdam

Uitvaartcentrum Leerdam vindt u bij Uitvaartzorg De Groot 

Uitvaartcentrum LeerdamBent u op zoek naar een uitvaartcentrum in de buurt van Leerdam? Dan bent u bij Uitvaartzorg De Groot helemaal goed. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Uitvaartzorg De Groot verzorgt uitvaarten in de regio Gorinchem. Ook buiten deze regio willen wij u graag van dienst zijn. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat het na het overlijden van uw dierbare moeilijk kan zijn om een uitvaart te organiseren. Daarom willen wij u hier graag in ondersteunen. 

Uitvaartzorg De Groot is een kleinschalige en huiselijke onderneming. Wij zijn persoonlijk en betrokken naar de mensen die wij helpen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u moeten bijstaan in deze moeilijke periode. Bij het verzorgen van een uitvaart bieden wij u verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons is dat wij goed op de hoogte zijn van uw wensen. Alle opties zijn voor ons open. 

Afscheid nemen op een vredige plek 

Zo hebben wij ons eigen uitvaartcentrum vlakbij Leerdam. U kunt kiezen uit onze verschillende vestigingen in Gorinchem, Rotterdam, Woudrichem en Arkel. Wij hebben onze uitvaartcentra ingericht met de gedachte een vredige plek te creëren om het laatste afscheid te kunnen organiseren. Hier is een aula aanwezig en ook beschikken we over een ruimte waar na afloop rustig nagepraat kan worden. Ook is het mogelijk om samen met ons een uitvaart te organiseren in andere regio’s. 

Natuurlijk heeft u ook altijd de optie om een externe locatie te kiezen voor het afscheid. Denk aan een mooie locatie in de natuur, ergens overdekt of misschien wel bij u thuis. Wij hebben ervaring met diverse locaties in de omgeving en kunnen u dus helpen bij het zoeken naar de juiste locatie. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.