Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis regelen Leerdam

Begrafenis regelen Leerdam door Begrafenisondernemer De Groot

Een prachtige begrafenis laten regelen laat u doen door een ervaren uitvaartondernemer. Daarvoor bent u bij begrafenisondernemer De Groot aan het juiste adres. Wanneer u de uitvaart laat verzorgen door begrafenisonderneming De Groot, weet u zeker dat er een uitvaart verzorgd wordt zoals de overledene dierbare het voor ogen had. Wij zijn namelijk gelegen in de plaats Gorinchem, wat in de regio ligt bij Leerdam. Wij zijn bekend met de omgeving en de mogelijkheden die er in Leerdam zijn. Onze ervaren uitvaartleiders helpen u graag verder, en luisteren graag naar uw wensen voor de uitvaart. Wanneer uw dierbare recentelijk overleden is, neemt u spoedig contact met ons op. Dan komt ons verzorgingsteam naar u toe voor de verzorging van het lichaam. Ook maakt u kennis met een van onze uitvaartleiders, wat uw vaste aanspreekpunt zal zijn. Wilt u meer weten over het laten regelen van een begrafenis in Leerdam door begrafenisondernemer De Groot, lees dan verder.

Een prachtige begrafenis laten regelen in de omgeving van Leerdam, Begrafenisondernemer De Groot helpt u graag verder

Uitvaartverzorging De Groot heeft als prioriteit dat de nabestaanden de persoonlijke begeleiding en aandacht krijgen die ze verdienen. U zit immers in een zware en emotionele periode, van rouw en verdriet. Wij gaan ervoor zorgen dat u de tijd en ruimte krijgt om te rouwen. Aan de hand van uw wensen gaan wij een prachtige uitvaart verzorgen. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van u en uw nabije omgeving. Bovendien raden wij het u sterk aan om alle wensen te bespreken, zodat u rust creëert wanneer het hard nodig is. Wij zullen ook onze ingeving brengen in de mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor alle vragen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0183 633 500, of mail naar [email protected]. Ook op onze Facebook zijn wij bereikbaar.

.