Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaartzorg Hardinxveld

Uitvaartzorg Hardinxveld, De Groot

Uitvaartzorg HardinxveldEr is niets belangrijker dan het nemen van een goed en gepast afscheid voor uw dierbare. Hierbij is het belangrijk dat u een ervaren uitvaartonderneming raadpleegt die u hier goed bij kan helpen. Daarvoor bent u bij Uitvaartzorg De Groot aan het juiste adres. Uitvaartzorg De Groot is namelijk gelegen Gorinchem en heeft een breed werkgebied in de omgeving. Daarom weten wij veel af van de faciliteiten en mogelijkheden die er zijn in de regio. Wij vinden het erg belangrijk om mee te gaan met de tegenwoordige verwachtingen van een uitvaartzorg. De nabestaanden staan bij ons centraal, en wij gaan onze uiterste best doen om u te helpen met het nemen van een waardig afscheid. Daarbij staat persoonlijke begeleiding bij ons centraal. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg in de omgeving van Hardinxveld, lees dan verder.

Laat een prachtige afscheid in de omgeving van Hardinxveld verzorgen door Uitvaartzorg De Groot

Wij gaan als ervaren uitvaartzorg in Hardinxveld en omgeving ervoor zorgen dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Wij weten namelijk als geen ander hoe moeilijk de periode van het overlijden van een dierbare is. U kunt van ons verwachten dat u persoonlijke begeleiding krijgt. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat alles voor u geregeld wordt omtrent het overlijden van uw nabestaande. Dit geldt ook voor zaken naast het afscheid. U krijgt dan de tijd en de ruimte om te rouwen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf gedeeltes van het afscheid verzorgt, als u dit wilt. Wij gaan samen met u in een gesprek om al uw wensen voor het afscheid te bespreken. Aan de hand van uw budget en de wensen van u en de nabestaanden gaan we ervoor zorgen dat er een waardig afscheid verzorgd wordt. Onze uitvaartzorg in Hardinxveld en omgeving helpt u enorm graag verder.

Wilt u ons contacteren, doe dit dan via onze contact of Facebook pagina.