Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie Hardinxveld

Crematie Hardinxveld geregeld door Uitvaartzorg De Groot

Crematie HardinxveldBij Uitvaartzorg De Groot bent u aan het juiste adres om een crematie voor uw dierbare in Hardinxveld te laten verzorgen. Uitvaartzorg De Groot is namelijk een ervaren uitvaartondernemer, die al jarenlang actief is in de regio van Zuid-Holland en Noord-Brabant. Door onze ervaring en de diensten die wij vanuit onze uitvaartonderneming aanbieden, kunnen wij uw overleden dierbare een waardig en gepast afscheid geven. Bij de afscheid van uw dierbare gaan wij altijd aan de slag met de wensen van de overledene en de nabestaanden als uitgangspunt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de overledene een afscheid krijgt, zoals hij of zij het voor ogen had. Wij luisteren aandachtig naar de laatste wensen van de dierbare en de wensen van de nabestaanden. Aan de hand van uw wensen verzorgen wij een prachtige crematie in Hardinxveld, waar u met een fijn gevoel op terug kijkt.

Een crematie in de omgeving van Hardinxveld

Bij het laten verzorgen van een crematie in Hardinxveld door Uitvaartzorg De Groot kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, en veel aandacht vanuit ons team. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de nabestaanden begeleidt worden tijdens de periode van het overlijden. Wij gaan alles voor u regelen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. U kunt de crematie altijd laten verzorgen in een van onze locaties. Wij hebben onze uitvaartcentrums in Rotterdam, Gorinchem, Woudrichem en Arkel. De vestigingen zijn ingericht met de gedachte om een vredige plek te creëren, waar in alle rust een laatste afscheid georganiseerd kan worden. Wilt u het afscheid zelf op een andere locatie laten verzorgen, dan is dit ook mogelijk. Bij een stille crematie in Hardinxveld of omgeving kiest u zelf de locatie van het afscheid. Een gewone crematie vindt plaats in onze uitvaartcentrum. Dit maakt het afscheid nóg persoonlijker, en dus nóg mooier.

Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.