Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 - 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 134 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 - 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Crematie regelen Hardinxveld

Crematie regelen Hardinxveld  met Uitvaartzorg De Groot

Crematie regelen HardinxveldWanneer een dierbare overlijdt belandt u in een moeilijke periode. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er niet naar staat om allerlei beslissingen te nemen. Daarom willen wij bij Uitvaartzorg De Groot u hier bij helpen. We zijn gevestigd in Gorinchem, maar bezitten meerdere locaties verspreid door Nederland. Dat betekent dus ook dat u gebruik kunt maken van al onze locaties. U heeft verschillende mogelijkheden bij een crematie laten regelen in Hardinxveld of omgeving. Zo kunt u er voor kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie. 

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg De Groot werken deskundig, geduldig en zorgzaam. Ze zullen naar u luisteren en ruim de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Wij vinden persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk, we geloven dat hierdoor de kwaliteit verbetert. Ook vinden we het belangrijk dat we nooit uw vertrouwen beschadigen. Hier wordt altijd op gelet. Voor een crematie laten regelen nabije Hardinxveld zijn vele mogelijkheden. Wij zullen deze mogelijkheden uitgebreid met u doornemen. 

Persoonlijk en betrokken 

Wanneer u heeft gekozen voor een crematie wordt er afscheid genomen in het crematorium. Uitvaartzorg De Groot beschikt op haar locaties over alle faciliteiten die nodig zijn voor een crematie. Zo is er een aula aanwezig wanneer u de crematie laat regelen in Hardinxveld. Ook is er een ruimte waar u na afloop wat kunt eten en drinken met de nabestaanden. Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie. Dat kan bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een stille crematie. Alleen de crematie vindt dan plaats in het crematorium.

Uitvaartzorg De Groot wil u volledig ontzorgen. Dat betekent dat we alles voor u kunnen regelen. Denk aan vervoer, locatie, nabestaandenhulp en ook kunnen we de crematie livestreamen voor diegenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring weten onze uitvaartverzorgers hoe ze u bij moeten staan. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een crematie laten regelen in Hardinxveld? Neem dan gerust contact met ons op.