Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

 Wij scoren een 9.1 op basis van 183 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Begrafenis regelen Gorinchem

Begrafenis regelen Gorinchem met Uitvaartzorg De Groot 

Begrafenis regelen GorinchemHet regelen van een begrafenis kan veel van u vergen wanneer u net een dierbare verloren bent. Wij van Uitvaartzorg De Groot willen u hierin bijstaan. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij het regelen van een waardig en persoonlijk afscheid. Wij zijn een kleinschalige en huiselijke organisatie gevestigd in Gorinchem. Uitvaarten regelen we in de gehele omgeving, daarnaast bezitten we meerdere locaties verspreid door het hele land. U kunt dus ook kiezen voor een locatie buiten Gorinchem. 

Uitvaartzorg De Groot biedt u verschillende mogelijkheden. Wij zullen deze rustig met u doornemen zodat u een keuze kunt maken. Onze uitvaartverzorgers zullen u zo goed mogelijk proberen te begeleiden. U bepaalt wanneer wij er zijn en hoeveel wij voor u regelen. We werken deskundig, met geduld en zijn zorgzaam. Daarnaast vinden wij bij Uitvaartzorg De Groot persoonlijke aandacht heel belangrijk en zullen wij nooit uw vertrouwen schaden. 

Het hele proces staan wij voor u klaar 

Op onze locaties beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft bij het regelen van een uitvaart. Zo is er een aula aanwezig en een ruimte waar u na afloopt rustig een drankje kunt drinken met familie en vrienden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om afscheid te nemen op een externe locatie. Ook hier kunnen wij u helpen met het zoeken naar de juiste locatie. Het is belangrijk dat de locatie voldoet aan uw wensen en dat het de sfeer heeft waar u naar op zoek bent. 

Uitvaartzorg De Groot biedt u meerdere mogelijkheden, van vervoer tot nazorg. Wij begeleiden u ook na de uitvaart. We nemen ruim de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden in het hele proces. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten of als u vragen heeft. Ons team staat altijd klaar om u verder te helpen.