Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0183 633 500

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0183 633 500  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar
  • Advies over kosten & verzekering
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Uitvaart Gorinchem

Uitvaart Gorinchem verzorgd door Uitvaartzorg De Groot

Niets is belangrijker dan het nemen van een mooie en onvergetelijke afscheid van uw overleden dierbare. Een persoonlijke uitvaart die het leven dan uw dierbare weerspiegelt. Daarom laat u een prachtige uitvaart in Gorinchem verzorgen door Uitvaartondernemer De Groot. Wij zijn een ervaren uitvaartzorg waarbij het de prioriteit is om de laatste wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden werkelijkheid te laten worden. Wij verzorgen een unieke en persoonlijke afscheid waar u later met een fijn en warm gevoel aan terug kunt denken. En u kunt de uitvaart in Gorichem invullen zoals u het zelf wilt. De rouwauto, de plechtigheid, het muziek en de locatie; wij luisteren naar u en zullen ervoor zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. Wanneer we samen een gesprek voeren over de mogelijkheden bij de uitvaart, luisteren wij aandachtig naar u en kijken wij wat er allemaal mogelijk is.

Een prachtige uitvaart in Gorinchem laat u verzorgen door de uitvaartleiders van Uitvaartzorg De Groot

Er moet veel geregeld worden wanneer uw dierbare overlijdt. Het eerste wat u moet doen is ons bellen om de verzorging van het lichaam te laten plaatsvinden. Dit kan zowel bij u thuis als bij ons in het uitvaartcentrum. Ook moet het overlijden gemeld worden bij de gemeente, moeten verzekeringen geannuleerd worden en nog veel meer. Wij zullen dit allemaal voor u regelen, zodat u geen zorgen aan uw hoofd heeft. Dan krijgt u namelijk de tijd en de ruimte om te rouwen nu dit nodig is tijdens een hectische emotionele periode. Bij de begrafenis of crematie komen ook kosten om de hoek kijken. Wij geloven er echter in dat tegen elk budget en uw persoonlijke wensen er een prachtige uitvaart verzorgd kan worden. Voor meer over de kosten en een verzekering voor de uitvaart kijkt u hier.

Begrafenis, uitvaart in Gorinchem

Voor uitvaart begrafenissen biedt Uitvaartzorg de Groot verschillende opties aan in Gorinchem. Zo kan er worden gekozen voor een traditionele begrafenis, waarbij de overledene wordt begraven in een graf op een begraafplaats. Er kan ook worden gekozen voor een natuurbegraafplaats, waarbij de overledene wordt begraven in de natuur. Daarnaast biedt Uitvaartzorg de Groot ook de mogelijkheid tot het houden van een afscheidsceremonie op een andere locatie dan de begraafplaats, bijvoorbeeld in een kerk of in een zaal.

Crematie, uitvaart in Gorinchem

Voor uitvaart crematies biedt Uitvaartzorg de Groot ook verschillende opties aan in Gorinchem. Zo kan er worden gekozen voor een traditionele crematie, waarbij de overledene wordt gecremeerd en de as wordt verstrooid of bijgezet in een urn. Er kan ook worden gekozen voor een crematie met afscheidsceremonie, waarbij er voorafgaand aan de crematie een afscheidsceremonie wordt gehouden. Daarnaast biedt Uitvaartzorg de Groot ook de mogelijkheid tot het bijzetten van de urn op een begraafplaats of het verstrooien van de as op een speciale plek.

Voor onze contact gegevens raadpleegt u onze contact pagina. Op onze Facebook zijn wij ook altijd bereikbaar.

.